Orlando Lukačević – Golubica i Nemam vremena da živim (19. 11.)

– Golubica i Nemam vremena da živim (19. 11.)

Takmičar je sa osmehom na licu kročio na binu, a činilo se bez imalo treme i započeo svoj nastup sa pesmom „Golubica“ od Šabana Šaulića.

Nije mnogo odmakao sa numerom, Ana Bekuta mu je dala glas za panik. Kako je krenula druga numera „Nemam vremena da živim“ od Miroslava Ilića, tako su krenuli da se nižu i crveni tasteri, a žiri je bio saglasan da ovaj kandidat ne zaslužuje da prođe u naredni krug.

–Orlando no, no, kako bi Marija rekla – prokomentarisao je Saša Popović.

Nizali su se komentari: „Zašto sa ovim teškim pesmama“, „Orlando pretera ga sa ovim pesmama“, „Najteže si odabrao“…

–Meni to nije bilo teško. Ranije sam se bavio pevanjem a sada pevam samo kod kuće za svoju dušu – odgovorio im je Lukačević.

–Na audiciji je bio ni tamo ni vamo, ali sam rešio da ga pustim – pravdao se Saša.

–Je li to dečko koji se oduzeo od treme pa nije mogao ni svoje ime da izgovori– prisetio se David.

Orlando je imao samo jednu želju, zamoli je žiri da čuje šta to nije bilo dobro.

–Ne može mili taj repertoar, preteško je to za tvoje znanje. Nije bilo ritmike ni dinamike. Mogla bih da kažem da si stabilan u intonaciji. To je jedino što je bilo dobro ovo ostalo ništa– odgovorila mu je Ana.

–Ti si primer muzikalne osobe i ništa preko toga. Ti znaš dosta pesama, talentovan si. Ako hoćeš ovim poslom da se baviš napusti firmu i kreni trnovitim putem. Mi nismo ovde učitelji da ti objašnjavamo šta i kako, ima dosta toga što ti treba da učiš– rekao je Bosanac.

–Ne može da napusti posao, neka vežba uz posao. To je moj savet i dođi sledeće godine kod nas– posavetovao ga je Popović.

You might also like