Dejan Dačević i Amir Duraković – (11. 03.)

i – (11. 03.)

Dok je Viki odmah izašla na scenu da čestita svom pulenu, Marija je želela da sačeka konačnu odluku Saše Popovića koji je bez oklevanja rekao kako obojica prolaze direktno dalje što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.

– Oba kandidata su dobra, lepo su nas zabavili. Kandidat broj dva vidni napredak i čestitam tebi i tvom mentoru– pohvalila ih je Snežana sa čim se složio i ostatak žirija.

Đorđe David istakao je kako bi voleo da se na kraju sezone puste momenti iz „zverinjaka“ koje publika nema prilike da čuje, na šta su se ostali sa osmehom pobunili kako to ne bi bilo dobro.

– Obojica ste bili veseli, trudili ste se, ne bih stavljala na tas ko je bio bolji, želim vam sreću– kratka je bila Ceca što je potvrdio i Mili iako je Saša očekivao da će imati neki dodatak na pohvale koje se nižu.

– Dobri dečaci, moram da kažem imaju malo problema sa uzimanjem vazduha, anročito momak broj dva jer tebi mentorka ne ume da objasni gde treba da uzmeš vazduh, šalim se za mentorku, ali imaš problema što sve pevaš iz jednog daha– objasnila je Ana Bekuta, dok je Bosanac u svom stilu obojicu posavetovao.

– Ja bih pohvalio obojicu, prvom bih samo dao savet da ne peva više strofe nego samo refrene. Što se tiče drugog kandidata isto da nastojiš da izbegneš reči koje se završavaju na i jer ih pevaš na e, dobio si glas samo zbog Duška Kuliša- jasan je Boske.

Mentorke su istake kako su zadovoljne nastupima svojih kandidata koji su pokazali napredak u odnosu na prethodni krug, a onda se u poslednjem trenutku desio neočekivani obrt kada je Saša Popovič rekao da če ipak biti preglasavanja.

– E dobro ipak ćemo preglasavnje, molim vas stanite jedan pored drugog, ne može to. Sada ćemo ići na preglasavanje koje kažu da obojica idu dalje– našalio se Popović.

You might also like