Aleksandar Anastasov i Danijel Trajković – (30. 09.)

i – (30. 09.)

Ipak, na kraju je odlučeno da 5 glasova ima Danijel, a Aleksandar samo 1.

–Nemojte to više da radite. Kad udarite taster nemojte da gledate ko je šta udario – vikao je Saša Popović, dok je Ana Bekuta dala opravdanje da od fascikle nije videla.

-Levo je jedinica, desno je dvojka, baš kao što pišeš– odgovorio joj je Popović, na šta se ubacio Đorđe David i okrivio Dragana Stojkovića Bosanca.

-Čim sednu jedno pored drugog tu je problem- dodao je roker.

-Glasala sam za Danijela jer je kec bio bevoljan i bezličan, ali ni Danijel mi nije odgovarao. Ne znam koliko puta treba da kažemo da što više trilera je bljak, to nauči za života – marija

-Ne razumem o čemu se ovde radi. Ja čujem glas naroda, video sam kad je publika skočila dok je Danijel pevao. Aleksandar je bio umiven i nije bio falš, ali Danijel je pevao najbolji narodnjak. Bravo, sve si naučio- rekao je Dragan Stojković Bosanac, ali se sa njim nije složio Aleksandar Milić Mili.

-Je l' ima neko baterije za slušni aparat? – pitao je Mili.

Viki Miljković složila se sa Bosancem da je Danijel bio dobar i da Mili komentariše muziku koju ne poznaje.

-Aleksandar peva previše za sebe, a Danijel mi je super. Možemo da raspravljamo o količini trilera, ali je njega lako skinuti sa trilera, a teško ih je dodavati – konstatovala je Ana Bekuta, dok je Danijelova mentorka čestitala na nastupu i poručila mu da će sigurno lepo vežbati na mentorskim časovima.

You might also like