Aleksandra Ivanov i Nikolina Perković – (27. 04.)

i – (27. 04.)

Aleksandra Ivanov doživela je peh u „Zvezdama Granda“ kada je zaboravila tekst prve pesme, pa se zbog toga i rasplakala na sceni. Ubrzo je uspela da se vrati, pa je na kraju duela osvojila maksimalan broj glasova.

Takođe je i njena protivnica Nikolina Perković pokazala da joj je mesto na velikoj sceni, zbog čega je osvojila svih šest glasova.

Nakon toga, usledila je prva akapela, ali je rezultat bio nerešen. Marija je zatim rekla da njena takmičarka neće pevati drugu akapelu, a odmah se umešao Saša Popović koji je pitao Aleksandru da li će pevati ako joj on kaže.

-Ja moram da poslušam svoju mentorku – rekla je takmičarka, a Saša je rekao da će ipak pevati.

Kada se završio drugi akapela nastup, Popović je prvo dao reč žiriju, pa je ostavio sebi vremena da do kraja komentara odluči koja od ove devojke ide u naredni krug, a koja u .

-Aleksandra, fantastično si se izvukla. To se dešava svima nama, meni se hiljadu puta dogodilo i to na mojim pesmama. Zablokiram i pojma nemam i kad pokušam da se vadim, sve više upadam u živo blato. Nikolina, ti znaš moje mišljenje o tebi, bravo – rekla je Viki, dok se Ana Bekuta nadovezala:

-Ovo što se desilo u prvoj pesmi Aleksandra, govori o tome da ti sve ovo ozbiljno doživljavaš, tako i treba. Mi ti to nismo zamerili, dešava se, ljudi smo od krvi i mesa. Bilo mi je žao što si tako reagovala, shvatila si kao da je pitanje života i smrti. Na scenu treba da izađeš rasterećena i koncentrisana, to ti je moj savet. Nikolina, ti si jedno drago biće za koje sam ja glasala, navijam za tebe.

Mili je istakao da ovaj nastup nije bio za šest glasova, ali je naglasio da su devojke uspele da prenesu neverovatnu emociju na žiri.

-Dao sam u početku oba glasa za taj putopis, ona plače, ona joj prilazi. Svašta se nešto tu izdešavalo, kao da je neko pisao scenario. Nisu mi bile za šest, tako se desilo, izazvale ste emociju, ali sam dao prednost Aleksandri- kazao je on, do je Snežana Đurišić dodala:

-Ja ću samo reći da još nisam naišla na osobu da u isto vreme plače i peva, svaka ti čast.

Bosanac je u svom izlaganju pohvalio obe devojke, a reči koje je izgovorio Aleksandri sigurno do sada nije nikome rekao u „Zvezdama Granda“.

-Meni su bile super, drago mi je za moji Klišanku dole da je strofu u drugoj pesmi pevala falš, ali mi nije smetalo uopšte. Aleksandra, ja sam jako emotivan i emotivac, pogotovo na žensku suzu, ali je tvoja suza bila otmena inadžija i to mi se dopalo. Dobila bi moj glas i ovako i onako, konačno si profunkcionisala sa mikrofonom i svi su ti rekli da si bila ubedljiva. Bravo curo, to što si omanula dva reda, nikome ne smeta jer si muziknat u duši – istakao je Bosanac.

Ceca je u svom komentaru podržala ove takmičarke i istakla da joj se sve svidelo u njihovim nastupima.

Marija je kao mentor pružila Aleksandri maksimalnu podršku, dok se Đole zahvalio Nikolini, pa se posebno obratio drugoj takmičarki.

-Ti si meni Aleksandra išla na nerve i to sam ti rekao iza kulisa, nekako si se provlačila. Na emociju ragujem apsolutno predano, ti si prva dva fulanja napravila do te mere glumački, da glumice mogu da ti zavide. Otćutala kao da to tako treba, to je veština. A onda tu emociju sa sve falševima koje si dala na visinama, to je tvoj najskuplji minut koji si dala ovde i tu si pokazala kakav si frajer i borac. Javno kažem zbog ovog sada imaš od mene glas uvek – kazao je Đorđe.

Saša je nakon toga odlučio da u naredni krug prođe direktno Aleksandra Ivanov.

You might also like