Martina Jozinović i Amel Škrijelj – (25. 02.)

i – (25. 02.)

Kako je Martina, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, opčinila žiri i sve u studiju, Saša Popović zatražio je da vidi njenu podršku, a kada je ugledao roditelje imao je samo jedno pitanje.

-Odakle ste vi?– zanimalo je Sašu, a takmičarkin otac odgovorio:

-Mi smo iz okoline Zepča, a živimo u Kaknju.

-Znači Bosanci, brate?! Onda će od sad Martini da pišemo Kakanj, Amar Gile, jer ko će iz Beča da glasa, ali kad kažemo Kakanj, jasno je – objasnio je Popović.

-To nam je komšija – dodao je Martinin tata, a ona dodala da se slaže sa tim da je iz Kaknja iako živi u Beču.

Viki je istakla da je nezadovoljna što je njen kandidat dobio samo četiri glasa, ali se slaže da je Martina bila dominantnija. Ipak je dodala da je trebalo da bude 6:6, sa čim se Saša nije složio, te je upitao ko joj od njih dvoje više liči na zvezdu „Granda“.

-Martina više liči na zvezdu, slažem se sa vama, atraktivnija je. Amel je muško, ne mogu da mu obučem kratku haljinu – odgovorila je Viki, a Marija joj kroz smeh odbrusila:

-Možeš, kako Đole nosi suknje?!

Viki je nastavila da „rešeta“ žiri, tvrdeći da im kriterijumi za glasanje nisu uvek isti, a Popović je zatražio komentar od kumice Cece Ražnatović.

-Martina je otpevala prvu pesmu, znači ludilo mozga, ali drugu mentorka treba da ti zabrani. Da nije bilo prve numere ne bismo čuli kako raskošan glas ima – rekla je Ceca, pa stala u kuminu odbranu da je prvi kandidat trebalo da dobije svih šest glasova.

-Martina je bolji pevač, ona je izdominirala večeras u odnosu na Amela, briljirala je- izjavila je Ana Bekuta, a Viki je upitala po kom parametru ocenjuje.

-Po svom!– odbrusila joj je.

Aleksandar Milić Mili nije mogao da sakrije oduševljenje talentom simpatične Martine.

-Ti si rođena za ovaj šou, bukvalno si oduvala i pevanjem i izgledom. Mene zanima samo šta treniraš kad imaš tako izvajane tricepse? – pitao je Mili, a takmičarka odgovorila da studira nutricionizam i da u skladu sa tim pokušava da ostane u formi.

-Vidi se, svaka čast“. A što se tiče Amela, meni to nije bilo ni blizu nje. Ja da sam dao oba glasa, tačno bih se ubio, ni blizu Martine koja je bila bolja – rekao je Mili, ali se Viki pobunila zbog njegove izjave.

-Violeta, ne ocenjujemo tebe nego tvog kandidata – poručila joj je Bekuta.

Snežana Đurišić delila je Violetino mišljenje da je nepravedno da Amel ima samo četiri glasa, ali je istakla da je Martina bila bolja.

-Kako si prvu pesmu otpevala možeš do finala. Za tebe nema zime – poručila je Snežana takmičarki, a ni Đorđe David nije mogao da sakrije oduševljenje.

-Jako mi je drago što se pomenuo Kakanj i Amar Gile, odatle je i . Tvoja druga pesma nije bila dobra, ne trebaju ti lagane pesme jer raskoš koji ti imaš treba da daješ iz kruga u krug. Zvezda je rođena – prokomentarisao je roker, a Dragan Stojković Bosanac dodao za Martinu:

-Na žalost bila si odlična, a zašto nažalost, zato što nisi moja kandidatkinja. Bila si fenomenalna, talentovana si, bravo dušo moja i bravo tvojoj Mariji. Biće to još bolje. Molim samo Sašu Popovića da ne aplaudira zbog drugog kandidata, ti moraš biti miran, ali ne vredi kad si i ti muzičar pa te pogodi pesma.

-Posle ovakve interpretacije prve pesme, pa ja bih bio idiot da nisam ustao- odgovorio mu je Popović.

Martinina mentorka bila je prezadovoljna kako se večeras predstavila žiriju i publici, a voditeljka Sanja Kužet poentirala je za kraj:

–Ne sećam se da je nekog žiri ovako ishvalio. Svaka čast i samo napred! Možda je zvezda zaista rođena.

You might also like