Željko Vukčević i Sandra Mladenović – (18. 06.) – četvrtfinale

i – (18. 06.) – četrdeseta emisija – dueli

On se predstavio pesmama “Zavoli” i “Đe se kupaš”, dok je Sandra otpevala “Što je lepo kad se neko voli” i “Sve što radim tebi prija”, a rezultat na kraju duela bio je nerešen sa 6:6, a u preglasavanju je rezultat opet bio nerešen sa 3:3, pa je usledilo natpevavanje.

Nakon natpevavanja, žiri je opet bio podeljen, te je rezultat bio ponovo nerešen, pa je Popović morao da donese konačnu odluku.

– Kako da odlučimo između ova dva kandidata? Nemoj da nas grdiš – rekla je Ceca, a Viki je objasnila: – Željko je možda bio malo ubedljiviji i prva pesma je bila nešto posebno.

Međutim, kako je Popović opomenuo kolege iz žirija svi su trebali da daju svoj komentar u jednoj rečenici. a Đorđe David je samo kratko rekao da je prednost dao prvom takmičaru zbog prve pesme koju je izveo.

– Dao sam prednost kandidatu broj dva da nebi neko slučajno pomislio da žiri namešta nešto – rekao je Mili.

– Prvi pevač rutima i znanje, drugi perspektiva – objasnio je kratko Bosanac.

Snežana je pohvalila oba kandidata, ali je istakla da je uvek na strani Sandre čije pevanje obožava.

– Željko, ovo je tvojih najboljih 4 minuta od kada se takmičiš, rašio si, meni je ovo bilo ludilo, bravo care, sa ovih 4 minuta možeš da ideš gde god hoćeš i da budeš duboko poštovan – istakla je Marija.

Bekuta je takođe bila oduševljena nastupom svoje takmičarke i dala joj sve komplimente, ali je takođe čestitala Željku, međutim iskoristila je priliku da kaže da je po njenom mišljenju Sandra ipak bila bolja u natpevavanju.

Na samom kraju Popović je trebalo da da svoj glas i odluči ko direktno ide u naredni krug, a ko u , a žiri mu je sa nestrpljenjem da čuje njegovu odluku zapevao pesmu “Progovori sliko” što je njega oduševilo. Saša je odlučio da prednost ipak da Željku, jer kako je objasnio više voli da sluša narodnjake, pa želi da čuje Sandru još jednom.

You might also like