Aleksandra Dabić i Ivana Dulić – (18. 06.) – četvrtfinale

i – (18. 06.) – četrdeseta emisija – dueli

Aleksandra se predstavila pesmama “Vratiću se” i “Ciganka sam mala”, dok je Ivana otpevala “Ne zaboravi me” i “Tačno je”. Saša je primetio da je žiri iznuđeno dao glasove i da nisu bili sigurni u svoju odluku, a prva za reč se javila Snežana.

– Cure, prosto je nedopustivo da se ovako peva za plasman u osmi krug, vi ste tu malo i ponizile vaše mentore, a drugo obrukale sebe, jer ovo nije pevanje koje bi namirilo kriterujume za prolazak u osmi krug, odnosno – objasnila je Snežana.

Popović je konstatovao da Aleksandra nije trebala da peva prvu pesmu jer kako je objasnio smatra da to nije njen fah, dok je Bekuta istakla da je Dabićeva bila odlična u toj izvedbi na probama, ali da je trema ipak učinila svoje.

– Da li se ovako peva za polufinale? Ma dajte bre ljudi. Sad se biraju pesme koje znaš da pevaš da te neko probudi u 3 ujutru, to se ne radi tako i to vaše mentorke znaju – bila je besna Marija.

– Ma znamo, ali oni biraju sami! Ja se slažem sa Anom i ovaj krug i prethodni, ja sam je molila da ne peva u takmičenju narodnjake, ona to jako fino peva, ali to nije za takmičenje – branila se Viki.

– Ali ona to hoće zbog posla, jer ona vidi da sa tim repertoarom sada nema šuške – zaključio je Popović.

– Ona je jako pametna devojka, ali neće da sluša, poslala mi je snimak i ja sam joj rekla da to ne peva, ali ona je insistirala – objasnila je Viki.

Mili je želeo da obrazloži svoj glas: – Preključe je moja porodica pravila neku svadbu gde je Aleksandra pevala sa Sašom Matićem i pošto je sto bio udaljen ja nisam video bend i bilo je delova gde Aleksandra peva sama i ja sam ustao da čujem ko to grmi tako. Aleksandra ti si sigurno vrhunski pevač, ali Viki te je upropastila.

Viki je još jednom objasnila da Aleksandra fenomenalno peva, ali je istakla da neće da posluša oko izbora repertoara i da ona tu nije mogla ništa da učini. Ceca je dala gomilu komplimenata svojoj kandidatkinji, ali je primetila da izgleda tužno i da nije dala svoj maksimum.

Obe takmičarke tužno su napustile scenu, a još jednu šansu dobiće u baražu gde će pokušati da daju svoj maksimum i poprave utisak kako bi prošle u naredni krug.

You might also like