Vladan Manić i Lazar Živanović – (23. 09.)

i – (23. 09.)

Žiri je odmah glasao i dao 6 glasa izazivaču koji se plasirao dalje i dobio je Mariju Šerifović za mentora, dok će drugi takmičar morati da potraži svoju šansu u baražu.

Sašu Popovića je interesovalo da li je prvom kandidatu Teodora Toković rođena sestra, što je on i potvrdio, pa je Popović objasnio o kome se radi:

-Teodora je pobedila 2017. godine po oceni stručnog žirija – rekao je Popović i poželeo dobrodošlicu takmičaru.

Prvi je dobio reč Dragan Stojković Bosanac, koji je dao kratak komentar:

-Meni je bolji bio prvi. Bio si jasan i ubedljiv, pesme su takve kakve su. Gužva, gungula, ti si bio na mestu i meni se dopalo. Dobra boja glasa, predstavljanje, stajling. Vrlo lepo ko te obukao – rekao je Boske i poručio drugom kandidatu da ništa novo nije doneo.

Čim je Bosketu isteklo vreme Popović ga je upitao da li je bio na odmoru.

-Ne, čekao sam „Zvezde Granda“ – rekao je Boske, a Đorđe David je dobacio kako je BOske od svih najviše bio naletovanju.

-Vidi ga kakav je istostiran, on je bio najviše na moru – rekla je Marija.

Popović je dao svoju primedbu:

-Prošle godine si bio pun duha i elana, pun energi, a vidi sad. Brate, sad si ko jedna dedurina koja sedi ovde. Prošlo ti je 15 sekundi dok nisi nešto rekao – rekao je Saša.

Boske je zatražio novo vreme kako bi rekao Popoviću sve što misli o njemu, na šta su se svi nasmejali. Sledeći je svoje glasanje trebalo da obrazloži Aleksandar Milić Mili, ali se Bosanac obratio Saši:

-Pa šta si to napravio. Znaš kako raste rejting, kao s mosta na glavu? – rekao je Boske.

Saša mu je ljutito odbrusio i naveo jedan koristan primer:

-Jel' ti znaš da Novak Đoković kad mu je duša u nosu i kad ne može da igra, on za 25 sekundi mora da se resetuje? Mora da dođe na mesto, da uzme lopticu i da servira. Zamisli kada bi on rekao: „čekaj sudija molim te 2 minuta“?

Bosanac je izneo solomonsko rešenje:

-Daj ti meni 10 posto od Novakove love, da vidiš kako ću se ja resetovati – rekao je Boske.

Popović mu je predložio svega 0,1 posto od Đokovićevog prihoda i uzeo da računa i došao do cifre od 800.000 evra.

-Šta će mi 800.000 da crknem od muke. Daj ti meni jedan posto od tvojih para i ja ću biti zadovoljan – rekao je Boske a neko je upitao Sašu da kaže na koliko je on procenjen.

-Mene su procenili na tačno 350.000 evra. Jedan posto je 3.500 evra, dobićeš to umesto honorara koji ovde dobijaš i doviđenja bato – poručio mu je Popović.

Viki Miljković i Ceca Ražnatović su negodovale na tačnost ove računice i rekli Saši kako mu fale dve nule, a Boske je tražio 1 procenat od 25, koliko je njemu poznato da Sale ima.

I Snežana se složila sa Cecom i Viki i poručila mu:

-To ti je 350.000 u minuti – rekla je Snežana što je Sašu izbacilo iz takta:

-Pa šta vi mislite da ja ovde zarađujem ne znam kakve pare?

Saša je potom odlučio da prekine komentare koji su počeli da se nižu:

-Bosanac, kako te nije sramota da se upoređuješ sa Novakom Đokovićem i da tražiš – pitao je Saša.

Marija je odlučila da prekine raspravu i stisnula nekoliko puta taster za prekid diskusije.

Mili je aplaudirao kandidatima, a Ceca je sledeća iznela svoj stav:

-Volim kako drugi kandidat peva i uvek sam bila na njegovoj strani. Obojica su bila dobri na svoj način, ali ovde je emocija presudila – rekla je Ceca.

Viki je dala prednost prvom kandidatu:

-Čapo, ovo je bilo jedno od tvojih boljih pojavljivanja, ali jedinica ima novu energiju – rekla je Viki.

Bosanac je prišao da masira Anu Bekutu koja ga je pitala u kakvom su joj stanju leđa, na šta je MArija prokomentarisala:

-Žiri se raspada. Polako ali sigurno – rekla je Marija.

Bekuta je rekla kako su dobri kandidati, a Viki je predložila da Popović od svojih silnih para uplati žiriju neki odmor.

Saša je odlučio da odgovori:

-Najpre, ja sam penzioner već 4 godine. Penzija mi je trenutno 102.000 dinara. Inače da vam kažem da će 30. januara biti tačno 50 godina kako radim ovaj posao profesionalno. Tada sam prvi put svirao u Nemačkoj za Novu godinu – rekao je Saša, a Boske je dobacio:

-Svaki matori se seća prošlosti, ne vidi budućnost. Kraj! – rekao je Boske, ali se Saša nije pokolebao.

-Ako za 50 godina nisam zaradio neku crkavicu, pa dajte – nastavio je Saša, a Viki je insistirala da im od te crkavice uplati malo smeštaja u Opatiji, što je podržala i Ceca.

Saša je bio u šoku:

-Slušajte ovo i Ceca bi nešto od te crkavice, a milonerka – rekao je Saša, a Ceca je potvrdila:

-Jesam, ali na jutjubu.

Saša je želeo da poentira:

-Šta sam ja za Svetlanu kada su milioni u pitanju, ja sam jedan mali mišić.

Posle ove neobične raprave o honoraru i penzijama nastavilo se sa obrazlaganjem glasova. Snežana je istakla da su oba kandidata bila podjednako dobra.

-Nekako sam dala glas prvom kandidatu da se bolje oseća. Drugi kandidat je već kao naš i lakše će da podnese taj , a inače su obojica bila odlična – rekla je Snežana, a Đorđe David je imao slično mišljenje:

-Još mi je draže što sam glasao za prvog kandidata jer sam tvojoj sestri kada je bilo to glasanje dao 12 poena. Ti si fenenalan, odličan, osveženje, odlična energija. Ta hrabrost pogotovo kada je u pitanju Marko Luis, mislim da je Mara dobila jednog vrlo ozbiljnog muškog kandidata – rekao je Đorđe.

Marija se poslednja obratila kandidatima.

-Ozbiljan si i originalan. Dobrodošao, nadam se da ćemo dugo i uspešno raditi – poručila je Marija svom novom kandidatu a drugom takmičaru poželela sreću u baražu.

You might also like