Irma Hasić i Nevena Novaković – (20. 01.)

i – (20. 01.)

Viki je sada prva dobila reč.

– Irma, tebi su se tako tresle noge i tako si podrhtavala, ali evidentno je da možeš. Obe devojke imate loše krajeve i na tome morate da radite, s tim što Nevena je bila neubedljiva, ali manje više ste bile slične– rekla je Violeta, a Ceca je dodala kako je glasala za obe jer su bile apsolutno jednake.

– Bile su ujednačene, iste su greške imale, isto sve. Meni ni ova mala nije loš pevač, tu su i faktori treme, svi su i bolesni i to utiče– bez previše emocije je istakla Ražnatovićka.

Za razliku od njih, Miliju je Irma bila bolja.

– Nisu ni blizu bile, pogotovo prva pesma. Irma, tako si je donela na svoj način, i to je bila jedna kompaktna emocije i bilo je predivno, na drugu nisam obratio ni pažnju tada sam ti dao glas. Nevena, simpatično, i dobar pokušaj, ali mora tu da se radi jer se ni prva ni druga pesma ne pevaju tako, ali imaš šta je potrebno– obrazložio je Mili, a Snežana se složila i dala poželela im sreću.

Na kraju, Bosanac je pohvalio svoju kandidatkinju koja je dobro pevala uprkos problemu sa krajnicima i savetovao je da se sledeći put ne trese na sceni, dok je Marija Neveni poželela sreću u baražu.

Dok je Bosanac napustao svoje mesto došlo je do koškanja sa Cecom koja ga je pitala zbog čega je proziva.

– Nemaš stav. Vidi kako Mili ima stav, a ne ne znam za koga bih glasala… Važno je da je tvoj savršen, ubi te skromnost– odbrusio je Stojković, a celu svađu pogledajte u videu ispod:

You might also like