Alen Skopljak i Mustafa Bidžan – (13. 05.)

i – (13. 05.)

Svoj sud prva je dala Viki kojoj su se dopala oba kandidata.

– Lepa energija i lep početak emisije. Alene, bio si vedar, vrlo zanimljiv i simpatičan. Mustafa, prva pesma prelepa emocija, u drugoj mi ništa nije smetalo– rekla je Viki, međutim za razliku od nje Anu Bektu ovi takmičari nisu oduševili i ostali su uskraćeni njene podrške.

– Alene, ja sam iznenađena izborom tvojih pesama. Ti to možda voliš, ali ti se tu nisi snašao. Bila je divna energija, ali me nisi ubedio, žao mi je. Mustafa, prva pesma ti je legla, ali nije bilo dovoljno emocije– objasnila je Bekuta.

Bosanac je smatrao da je Alen večeras pevao iz inata što se njemu dopalo i što je nagradio, dok mu je pevanje bilo okej. Za Mustafu je rekao kako mu se nije dopalo i da nije bio ubedljiv.

Iako je glasala za obojicu, Snežana je Alenu zamerila trilere koje je imao u pesmi Parnog valjka, a kod Mustafe joj je smetao falš u prvoj pesmi, ali da se izvukao šarmom u drugoj.

– Alene, samo nastavi tako, odličan si. Složio bih se možda da ne biraš pesme kao što su ove koje Aki peva, ali ja te podržavam. Mustafa, jedan deo mi se strašno video kod tebe, a to je između dve pesme kada si đuskao, imao si najbolji bek nastup– obrazložio je Mili.

Ceca je pohvalila Alena, ali i Bidžana čije energija joj se posebno dopada.

Đorđe i Marija, na kraju, su poželeli sreću svojim kandidatima u baražu.

You might also like