Jasmin Alijevski i Dejan Dačević – (08. 04.)

i – (08. 04.)

Talentovanim mladićima podršku su iz bekstejdža pružali najbliži članovi porodice, a dule se završio sa po četiri glasa za svakog kandidata, pa nismu uspeli direktno da se plasiraju u naredni krug takmičenja.

Nakon nastupa, ovog puta kandidate je prva komentarisala Ana Bekuta.

-Kod prvog kandidata ne mogu da verujem da je njegov mentor dopustio da ovako dikcijski pevaš ove pesme. Čini mi se da sam ti uvek davala glasove, a ne znam čemu ovaj izlet. Mislim da je ovo promašaj dikcijski i tonski. Dejanu sam mogla da dam glas, ali sam videla da već ima četiri. U prvoj pesmi se nisi sastavio, nisam dobila potrebnu energiju od tebe – rekla je Ana sa kojom se složio i Dragan Stojković Bosanac:

-Zanima me šta je ovde uopšte bilo za glsanje? Do sada smo pošteno glasali. Žiri daje glasove kapom i šakom. Prvi kandidat nije bio dobar u prvoj pesmi, kao da je pevao pesmu Miše Kovača. Ovo nema opravdanje, ne može tako. Ne znam ko te je nagovorio da pevaš drugu pesmu, sve vreme si bio u falšu. Ovo je nakaradno. Kod drugog kandidata nije bilo napada u pesmi, izašao si iz intonacije. Druga pesma je bila jedan bućkuriš.

Viki se ovog puta nije slagala ni sa Bosancem niti sa Anom već je smatrala da su preterali sa kritikama.

–Ne kažem da je savršeno, ali mislim da ste preterali sa kritikama. Kao da je bila neka kataklizma, gledaocima ništa neće biti jasno. Ima istine, ali ne u toj meri. Napraviste od komarca magarca. Prvi kandidat je dobro otpevao prvu pesmu. Dejanu je prva pesma bila niska, zato si se tako razvlačio, druga je bila odlična – obajsnila je Viki, a sa njom se složila Ceca:

–Što se mene tiče mislim da je trebalo da dobijete više glasova, imali smo večeras i šestice koje su imali greške. Prvom kandidatu sam u startu dala glas, imao si energiju i svetlost. Sviđa mi se kako drugi kandidat peva narodnjake. Dala sam vam glasove i srećno – istakla je pevačica, a Mili je objasnio u čemu je večeras kod ova dva kandidata bio problem i zašto nisu uspeli da se direktno plasiraju u naredni krug takmičenja.

–Prvi kandidat kad izađe na scenu ja mu lociram dobre strane, fotogeničan je i dobro se ponaša na sceni, peva tačno. Mislim da ove pesme nisu za njega, ali da je veliki potencijal. Drugi kandidat mi je bio top -kratko je prokomentarisao Mili, a Snežana je dodala:

–Dala sam im glas, jer mislim da zaslužuju, ali se slažem i sa kolegama. Kemal Monteno se ne peva ovako. Generalno ste dva dobra kandidata koja su u prethodnim krugovima bila bolja nego što su sada.

Završnu reč imali su mentori, Đorđe David i Marija Šerifović.

–Upozorio sam mog kandidat da ukolio mu se ne budu videle šestice dok izvodi prvu pesmu, da će zvučati kao Uroš Nejaki i to se nažalost i dogodilo. Ljubavi pao si sa energijom, a to nisi smeo. Znam da si među najboljim kandidatima koji su se pojavili ove godine – istakao je roker, dok je Marija posavetovala svog kandidata:

-Vodi računa u baražu, ti to možeš. Budi fokusiran i napadni pesmu – poručila je Marija kandidatu.

You might also like