Vinko Miloš i Rijad Rahmanović – (30. 09.)

i – (30. 09.)

-Ko pobedi od njih dvojice ostaje kod Violete, a onaj drugi će se boriti u baražu- objasnio je Saša Popović na samom početku nakon čega je usledilo glasanje žirija.

Ovoga puta mentori su glasali jednoglasno i prednost dali Rijadu koji će nastaviti da se bori za titulu zvezde Granda braneći i dalje boje tima Viki Miljković.

-Trebalo bi pohvaliti prvog momka koji je došao iz Gruda i ima divan lirski tenor, a ti sitni faulovi to ništa nije za ovu scenu. Ti si meni pevao perfektno i bravo za izbor pesama- rekao je Bosanac.

-Ja ću da kažem, prvu pesmu je vrhunski pevao, nju je pevao i na audiciji u Sarajevu. Samo je drugu pesmu sada promašio inače je jako dobar pevač- zaključio je Popović sa čime se usaglasio i ostatak žirija.

Da je apsolutno zaslužio pohvale potvrdila je i Ceca Ražnatović tvrdeći da je Vinko Miloš i te kako dostojan ove scene.

-Imaš prelepu boju glasa- poručila je Svetlana, a potom je i Mili dao svoj sud.

-Ti si za mene jedno otkrovenje. Ta boja glasa i ta emocija su sjajne. Moram da kažem da sad znam tri kandidata koja će biti u baražu i za koje bi me srce bolela da ne prođu- poručio mu je Aleksandar.

Iako takođe oduševljen, Đorđe David imao je nekoliko saveta ali i sugestija za prvog kandidata.

-Trileru nije mesot u pesmi Željka Samardžića, ali iz Gruda dolaze veoma dobri i talentovani pevači- istakao je roker.

Međutim ovaj komentar nije se dopao ostatku žirijske ekipe koji su tvrdili da Željko Samardžić peva sa trilerima, a kako bi to dokazali u jednom momentu je čak i Ceca zapevala.

-Kada dođeš u situaciju da od nas čuješ ove primedbe ti si super! Ovo su sitnice koje su zanemarljive, svakako si odličan kandidat, ali eto, morali smo za nekoga da se opredelimo. Po mom mišljenju je za nijansu bio bolji Rijad- dodala je Snežana Đurišić, a ponosna mentorka Viki Miljković nije krila ponos zbog uspeha svog takmičara.

You might also like