Valentina Matić i Irma Hasić – (14. 10.)

i – (14. 10.)

Valentina je pevala „Tango“ i „Jeleče“ i tako predstavila sebe u rok i narodnom stilu, dok je Irma odabrala „Korake ti znam“ i „Taj život moj“ i nakon jednoglasne odluke žirija ostala u timu Ane Bekute.

S obzirom da se Matićeva predstavila sa dva potpuno drugačija žanra, Marije je upitala šta peva kada je sama sa sobom više, na šta je ona odgovorila pop, zbog čega se Šerifovićeva pitala zbog čega je onda pevala i Zoricu.

– Volim da pevam i jedno i drugo, Zoricu sam pevala i na audiciji. Radila sam i sa vokal koačom– počela je da objašnjava takmičarka.

– Ne radi to, postavka tvog glasa nema veze sa narodnom muzikom to ti je najdobronamerniji savet za drugu pesmu. Prva pesma okej, tu ti verujem i to si ti. Nemoj to raditi sebi, imaš dovoljno sluha da čuješ, nemate identitet– konstruktivno je obrazložila, sa čim se u potpunosti složio Saša Popović.

Mili je smatrao da je Irma bila mnogo spremnija i ubedljivija o čemu svedoče i glasovi, dok se složio sa Marijinim mišljenjem za Valentinu kojoj je Snežana dala ozbiljan savet.

– Ne smeš da se kockaš kada su takmičenja u pitanju. Slažem se da ti pop bolje leži, druga kandidatkinja je bila bolja i zato je dobila moj glas– jasna je bila Đurišićka, što je potvrdila i Ceca kao i Đorđe.

Viki takođe nije imala ništa da doda na perthodno izlaganje kolega, već je obe kandidatkinje pohvalila za izgled, dok je Bosanac kratko reko: „To je to“.

– Valentina dobar si kandidat dobra ti je energija, ovo večeras shvati kao jednu lekciju iz koje si mnogo naučila. Moja mila Irma nemoj biti nervozna– rekla je Ana Bekuta.

You might also like