Vanja Nešković i Daniel Trenčovski – (25. 03.)

i – (25. 03.)

Naime, žiri je devojci iz Svetlaninog tima dao četiri glasa, dok je Daniela nagradio sa pet tastera.

Ono što je najvažnija oba takmičlara imala su veliku podršku u čuvenoj sobi emocija te su Voja Nedeljković i Saša Popović sa njima proćaskali.

-Tu je Danielu u podršci jedna devojka koja se takmičila- rekao je voditelj, a Popovića je zanimalo šta se desilo pa ona više nije u takmičenju.

-Bila sam u prvom krugu ali sam ispala, tada sam bila plava (smeh)- našalila se takmičarova podrška.

Nakon malo šale, došao je i onaj teži deo, bar za takmičare, a to je komentarisanje stručnog žirija.

-Ja sam u poslednjem trenutku dala Danielu glas zato što sam sa jedne strane videla da ima dva glasa, ovu drugu stranu uopšte nisam osmotrila. I smatram da je dečku mesto u baražu. Sve pohvale za ideju i matricu. Može mnogo bolje, a što se Vanje tiče, ti imaš 19 godina i znaš da pevaš, ja nemam ništa protiv narodne muzike, izvodi je i moja majka. Ali jako mi je teško da prihvatim da osoba koja ima devetnaest godina energetski dođe i predstavi se kao da je došla moja mama da peva. Iz tebe mroa da vrca najvedrija energija na svetu, osmeh. Prva pesma je bila okej, druga pesma mi se nije dopala- objasnila je Marija, a kako bi stala u zaštitu takmičarke odmah se umešala Ceca.

-Pročačkaj uši! Ustala si nadrndana, pričaš o njenoj energiji, treba da ocenjuješ kako peva!- bunila se Svetlana.

Potencijalnu raspravu odmah je prekinuo Saša Popović koji se prisetio jedne anegdote sa Lepom Brenom.

-Ja sam Lepu Brenu doveo u orkestar kada je imala devetnaest godina i kada sam je pitao šta ona peva, rekla je Tinu Tarner i slično. Odmah sam joj rekao da će da nauči narodnjake i prva pesma koju je morala da nauči je ova pesma od Vere Ivković- ispričao je Popović, a Ceca je sve vreme tvrdila da glasovima nije uopšte zadovoljna.

Sa Marijom se u potpunosti usaglasio Mili, dok je Bekuta rešila da im kontrira.

-Isto smatram da je ova devojka trebala da ide direktno zato što su ovo pesme, pogotovo prva, koje su standard. Na tim standardima se uči!

S obzirom da je Šerifovićeva i dalje tvrdila da ovo nije adekvatan repertoar iako je veliki ljubitelj i takve vrste muzike, Popović je rešio da izbegne njenu i Cecinu raspravu i prebacio na šalu.

-Ceca daje pesme iz doba kada je rođena (smeh)- našalio se Sale.

-Vi ste danas krivo nasađeni, plakaćeš posle! Suze će da liju- nastavila je Ražnatovićeva.

Razumevanja za Marijin komentar imala je Snežana Đurišić koja ipak nije krila oduševljenje talentom mlade Vanje za koju smatra da je sjajan vokal.

Viki Miljković se prisetila da je Cecina takmičarka i u prethodnom krugu izazvala lavinu reakcija, ali joj dala vetar u leđa i podršku da nastavi da peva ovakve pesme.

Nakon Violete došao je red da svoj sud da i Đorđe David koji se ovoga puta fokusirao na pevanje momka iz Bosančevog tima.

-Ovo je pesma koja je negde moj milje, ali na tim visokim delovima gde je trebalo da bude režanja imao si ga i to pohvaljujem- istakao je roker tvrdeći da je Vanja saliveno pevala.

Na samom kraju nezadovoljstvo glasanjem nije uspeo da sakrije ni Bosanac smatrajući da je njegov kandidat zaslužio svih šest glasova.

-On je bio odličan kao što su svi rekli! Voleo bih da si imao tri glasa jer u baražu lakše prođu sa tri nego sa pet glasova. Što se Marijinog, Aninog, Milijevog i Snežinog izlaganja tiče potpuno se slažem, moj kandidat je bio daleko bolji– nasmejao je Boske sve dok je Popović pokušavao da ga prekine.

-Ugasite mu mikrofon!- nastavljao je Stojković i nasmejao sve u studiju

Na samom kraju i Ceca je dobila reč koja je tvrdila da je izuzetno ljuta i uvređena s obzirom da su Marija i Mili njenu takmičarki oštetili komentarima.

-Ja da se pitam rekao bih da je rezultat pet prema četiri ali za Cecinu takmičarku. Danijel je napredovao mnogo u odnosu na - zaključio je Saša.

You might also like