Nenad Osmanović i Meliha Imširović – (24. 06.) – polufinale

i – (24. 06.) – – četrdeset prva emisija

Rezultat ovih sjajnih nastupa bio je 6:6, ali je Saša Popović doneo odluku da direktno u pusti Melihu Imširović dodavši joj još jedan glas!

Čim je ugledala sedmi glas, takmičarka je odmah počela da plače i vrišti a u zagrljaj joj je pohitala mentorka Marija Šerifović i smirivala je nekoliko trenutaka.

Nenadova mentorka Viki bila je pomalo nezadovoljna ovim rezultatom pa poručila Saši da je mogao da pusti oboje, što je direktora nasmejalo do suza.

– Pa zaslužio je da ide! Je l' nije?- pitala je Viki publiku koja je potvrdila.

– Viki, mnogo dobrih kandidata ide u , to su strašno male razlike. Slušajte ovo, prošao u finale ili ne, pesmu koju spremamo za Pesmu za Evroviziju pevaće Aleksandar Simić i Nenad Osmanović – otkrio je Saša planove za mladog Osmanovića.

Marija Šerifović se zatim zahvalila kolegama iz žirija što su tokom cele sezone podržavali Melihu i nagrađivali je glasovima.

– Potpuno zasluženo, bravo, bila si odlična tokom cele sezone. Ovo je bila moja misija, da te dovedem do finala, a sutra u finalu je Božja volja i volja glasača- zaključila je Šerifovićeva.

Pre nego što su kandidati otišli sa scene Saša Popović objasnio je da sutra uveče na dan velikog finala, žiri neće gledati nastupe svojih pulena sa svojih uobičajenih mesta.

– Mi ćemo sedeti u bekstejdžu, ovde će biti publika i navijači. Gledaćemo, navijati, a televizijski gldaoci iz Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije će glasati, žiri ne glasa- podsetio je direktor.

https://www.youtube.com/watch?v=MRnOopJB_vw

You might also like