Stefan Krstić i Ibrahim Bajramović – (04. 11.)

i – (04. 11.)

Iako je Stefan očigledno bio dominantniji i pokupio simpatije žirija, i za Ibra su rekli po koju lepu reč, a prva mu se obratila Ana Bekuta koja mu je jedina dala glas.

– Da li ja imam pravo da u meni proradi lokal patriotizam? To je moj komšija iz Prijepolja, ja čujem da on može mnogo dobro da peva, ali da je imao problema sa tremom što se čuje, ali možeš mnogo više. Stefane, bio si odličan i spreman– rekla je Ana, sa kojom se u potpunosi složila Snežana.

– Kandidat broj jedan ima lepu boju glasa, međutim bilo je dosta faulova, pa sam se odlučila za kandidata broj dva jer je bio najmoćniji i kada je pevanje i scenski nastup u pitanju– dodala je Đurišićka da je Stefan Krstić izdominirao u Zvezdama Granda.

Pre nego što je dala svoj komentar Viki je upitala Ibrahima da li svira neki instrument, na šta je on odgovorio kako svira harminiku.

– Tako i zvučiš. Deluješ kao muzičar koji peva, to je presudilo jer je Stefan bio superiorniji– istakla je Miljkovićeva.

Iako od Bosanaca često čujemo dugačka objašnjenja, nakon ovog duela imao je kratak zaljučak.

– Meni to sve bilo super. Ibro, nisi bio loš, lepa ti je boja glasa. Stefane, standardno, dve je to dobro– jasan je bio Stojković.

Ceca je rekla kako je Ibra paralisala trema što se čulo u njegovom glas, a kada je Mili dobio reč umesto da se obrati kandidatima, prokomentarisao je svoje kolege.

– Boske seo pored Cece u crvenom i odlepio. One ne zaklapa i to kada bih vam prepričao šta priča, meni je neugodno – otkrio je Milić, a zatim rekao svoje mišljenje o duelistima.

– Ibro, nesigurno, slabo, ali ima materijala. Stefane, prva pesma ti je bolje legla, nemoj da biraš agresivne pesme.

Đorđe David nije krio oduševljenje Stefanovim napretkom koji je pohvalio.

– Šta god da si uradio za ovaj nastup, nastavi to da radiš, odličan nastup. Kandidat broj jedan izvini što ću ovo reći, ali ti kao da se nisi desio– kazao je roker.

Na kraju, Marija je svom kandidatu poručila da se ne opušta jer još uvek nije pokazao sve što može.

– Meni je drago što se kandudat broj dva probudio i što je u odnosu na prethodno pojavljivanje bio bolji, ali još nisi dostigao svoj maksimum, polako dostižeš svoju radnu temperaturu– jasna je bila Šerifovićeva.

You might also like