Bojan Ilevski i Amna Jusić – (11. 03.)

i – (11. 03.)

Kako su numere odmicale, tako su oni bili sigurniji na Grandovoj sceni, ali nisu uspeli da oduševe žiri. Ovaj duel se završio nerešenim rezultatom, 3:3 i oba kandidata idu u .

Nakon nastupa žiri je izneo svoje mišljenje i uputio kritike na račun takmičara, dok su mentorke Ceca i Marija stale u zaštitu svojih kandidata.

-Mislim da oba takmičara treba da idu u baraž, ja sam u poslednjem momentu dala glas dvojci. Lepa si, super si se skockala, potrudila si se oko stajlinga. Bilo je onako nezainteresovano, mislim da je pesma trebala da ima drugu intonaciju, pa bi izgledalo da ima više energije. Broj jedan, sladak si i simpatičan, pevao si dve makednske pesme, tako da to ja mislim da treba ponovo da pevate u batažu– rekla je Viki.

Đorđe David se nadovezao, pa je priznao da je bilo preglasavnja dao bi predsnost kandidatu broj jedan, dok je kandidatkinja žvučala kako je rekao, kao da ima neku krpu preko glasa.

-Ja sam ta koja je kazala da je broj jedan prevao tezgaroški. Suviše tezgaroški si pevao obe pesme, kasnio si, dala sam kandidatkinji glas zato što mi je na početku zvučala dobro, kasnije je bilo falš. Pogotovo druga pesma je bila falš – rekla je Snežana, dok je Mili priznao da mu nije bilo toliko loše.

Bosanac je kao i uvek izneo nekoliko kritika na račun oba kandidata i time im ukazao na greške koje su imali u pevanju.

-Lele, lele, lele, moj batko pa tako se ne peva u tvojoj i našoj Makedoniji. Brete rođeni, što nisi usporio matricu, pa nisu važni trileri, druga pesma stalno si kasnio. Ima od tebe štofa, ja tvrdim da ovo ne razumem uopšte. Duga takmičarka je bila razdragana, ali glasa nigde. Toliko falša, ali ljudi moju i deco, malo se protrljate tamo iza scene, jeste hladno, ali neka malo krne krvotok – rekao je Bosanac dok je Ana pohvalila izbor pesama.

-Super izbor pesama, samo da nisi Bojane samo toliko vikao. Treba da se istakne bol majke, a ne da vičeš na sva zvona. Amna, bila si dobra u prvoj i to mi se dopalo, druga je bila onako.

Na kraju su mentorke dale završne reči i iznele su svoj stav o nastupu svojih takmičara.

-Istina je ovo što je Ana rekla, u prvoj si bila okej, sve je dobro krenulo. U drugoj si se malo rastrućkala, ima vremena do baraža da se sabereš, pa ćemo videti. Evo kažu da je na probi pevala dobro, ne znam šta da radim, da se ubijem- rekla je Marija.

-Što se Bojana tiče, Ana je u pravu za prvu pesmu, i druga pesma je na tvom maternjem jeziku i hteli smo da se razigramo malo. U obe pesme si ušao falš, raspevaj se malo do baraža – poručila je Ceca.

Na samom kraju ovog nastupa, Saša je pohvalio Cecin novi stajling i priznao da izgleda skoro dvadeset godina mlađe.

You might also like