Nina Šipčić i Julija Petrović – (11. 11.)

i – (11. 11.)

Žiri je ustanovio da Nina ima tremu, a bilo je i kritika na račun pevanja koje možete da poslušate u videu ispod.

Ipak, koliko god da je Nina osvojila manje glasova, Marija Šerifović je bila ubeđena da je bila bolja u odnosu na njenu protivnicu.

-Dala sam prednost kandidatkinji broj jedan, jer je kandidatkinja broj dva bila do te mere dosadna da je dobila kandidatkinja koja je pevala manje tačno od nje. Energija nije postojala, kao ni borba, do te mere je bilo dosadno. Probudi se, nešto učini, tako se ne peva, tako se ne postaje zvezda– poručila je Marija Juliji, a zatim se obratila Nini:

–A ti molim te, nauči da hodaš na štiklama. To mi je više smetalo nego što si pevala falš. Imaš neku energiju, imaš žišku. Izgledaš mi malo pomereno, to je super. Nemoj da odustaješ, vežbaj!

Marija je bila zbunjena Milijevim glasanjem, budući da je prvo podržao Ninu, a zatim promenio odluku.

Nakon Marijinog upita šta radi, Mili je priznao da je glasao kao cava zbog Nine.

-Ja postajem tvoj fan. Imaš nešto na čemu mora mnogo da se radi, ali imaš nešto. Da li sam pogrešio ili nisam, ne znam! Verujem da će proći u baražu. Za drugu kandidatkinju sam glasao samo jer je pevala tačno – obrazložio je Mili, dok je Dragan Stojković Bosanac pohvalio Ninu.

–Ona mi je bila sveža, obećavajuća. Ima dobru boju glasa, ima visinu, samo se plaši. Trebalo bi sa njom da se radi. Ona je već jedna vrlo atraktivna takmičarka– rekao je Boske, dok je za Juliju dodao da je bila zicerašica, da je zamutila boju glasa, da se ušuškala, te mu njen nastup nije dopao.

Kako je Julija pevala možete da čujete u videu ispod.

Snežana Đurišić je izjavila da sa Ninom ima dosta posla i da je zbog toga glasala za njenu protivnicu, a Ceca Ražnatović istakla da uz dobar rad sa mentorom smatra da kandidatkinja može da napreduje.

Što se tiče Julije, Ceca joj je zamerila što je odabrala mušku pesmu, ali je Popović prekinuo u izlaganju.

-Baš me briga što me je ugasio, nije on glasniji od mene. Daj, bre, Saša, prestani da me zezaš – odbrusila je vidno iznervirana Ceca, ali joj je Saša poručio da džabe priča jer je gledaoci ne čuju.

Ana Bekuta delila je mišljenje sa Cecom u vezi Julije.

-Odavala si nesigurnost u toj muškoj pesmi, nešto si mjaukala, kao da izdišeš – dodala je Bekuta, a sa njom se složila i Viki Miljković.

-Dala sam glas samo jer si bila tačnija. Ovako je bilo dosadnjikavo, anemično, a veći nerv ima tvoja protivnica– istakla je.

Završnu reč dobio je mentor Đorđe David koji je istakao da od Julije mnogo očekuje.

–Moraćemo da promenimo hemiju u tvojoj glavi milom ili silom – zaključio je mentor.

You might also like