Tilen Lotrtič i Goran Dimič – (18. 11.)

i Goran Dimič – (18. 11.)

Po završetku njihovih izvedbi, otklonio je Anđelo dilemu oko toga kako se zapravo zove:

– Zovem se Tilen Lotrič, ali to ovde zvuči kao cirkus pa sam odlučio da je bolje da budem Anđelo – rekao je takmičar, a Marija je na to dodala opasku i zasmejala sve:

– Pa ti si za cirkus!

Nakon toga prešlo se na glasanje a rezultat je bio u potpuno na strani Tilena koji je sa 6:1 ubedljivo pobedio.

Prva je reč dobila Marija Šerifović.

– Dobrodošao u cirkus Tilene, moraš još mnogo da radiš, a za tvog protivnika bih rekla da je podbacio i želim mu sreću u baražu – kratko je iznela Marija.

Posle Mare je Ceca dala svoje mišljenje o kanidatima, rekavši da joj je drago što je Tilen baš kod Đoleta u timu i da će se super slagati, a Goranu je poručila da je jako talentovan i da se bori u baražu. Sa njom se u potpunosti složila i Viki, a Ana Bekuta je nakon nje obrazložila zašto je dala glas Tilenu:

Glasala sam za njega samo jer mislim da će Đorđe mnogo bolje voditi Tilena. Poručila bih mu da sledeći put bude pametniji u odairu pesama, a što se Gorana tiče meni je bio odličan i jako mi se svideo – zaključila je Ana.

Mili je pohvalio Lotridža za ambiviju i energiju, a izneo je i to kako mu se jako svideo njegov sako i da tako mora da nastavi sa radom i usavršavanjem.

Snežana se složila oko svega što je žiri do sada rekao o momku iz Slovenije, dok je oko Dimića imala drugačije mišljenje.

– Ja mislim da su tebi ove pesme legle za razliku od ostalih. Mislim da ćeš ti, ukoliko prođeš, dalje uspeti da uz dobrog mentora to sve nadokandiš – istakla je Đurišićeva.

Pre nego što je dao reč mentoru, Popović je uključio mikrofon Bosketu najavivši ga kao „neograničenog Bosanca“.

– Tilene, ima jedan lek koji se zove Tilenol, prema tome ti si tu došao kako bi nas izlečio, ti si za lečenje. Bio si odličan i svež, a taj tvoj sako je sve dodatno začinio. Goran mi se izgubio potpuno. Ljubim te, nije važan triler, važna je melodija, ti si sve preveo u trilere i zato si dobio jedan glas – rekao je Stojković.

Za kraj je reč dobio i mentor Đorđe David koji se prvo obratio Goranu rečima kojima se malo ko nadao:

–Skini tu smušenu facu sa lica, oni su ovo uradili jer te žele kod sebe u timu, veruj mi šta ti kažem. Ti nsi ubica od pevača i svakome od njih koji rade tu vrstu muzike bi odgovarao. Ja ti želim Violetu, i stisni zube u baražu – obratio se Đorđe Dimiću, a potom i kratko rekao par reči svom novom članu tima:

-Radujem ti se jer imam puno toga kod tebe da popravim. Ti ćeš tek da proradiš. Dobrodošao!

You might also like