Snežana Kačar i Vanja Jovanović – (02. 12.)

i – (02. 12.)

Gotovo svi članovi žirija složili su se da je Vanja za prvo pojavljivanje bila odlična za razliku od Snežane koja nije pokazala napredak.

– Ja sam morala da dam glas kandidatkinji broj jedan jer je pevala tačnije i ima zdrav vokal. Ma koliko Snežana bila simpatična, draga i stari kandidat ti si iz kruga u krug ista, malo gora, malo bolja, loše, sori– obrazložila je svoj glas Marija.

Kako je Vanja po strudi medicinski radnik, to je bio dodatni razlog da Bosanac baš njoj da svoju podršku..

– Ja sam glasao za broj jedan jer ja sam bio operisan pre 5 godina na Dedinju valja meni ponovo doći pa daj ja tebi da dam glas. Šalu na stranu, bila si tačna i zdraviji glas, za razluku od Kačar ako ovako nastaviš neće biti dobro– rekao je Boske, dok su Ceca i Viki prednost dale Kačarovoj zbog energije i komercijalne pojave.

Saša Popović odlučio je da izjednači i pusti Snežanu Đurišić da odluči.

– Ne znam šta bih rekla… Sneška vidiš li kad ne slušaš u odabiru pesama– počela je Đurišićka kada je kandidatkinja prekinula sa opravdanjem da se čula sa Milošem oko izbora pesama.

– Ali sa mnom si se dopisivala i ja sam ti rekla da ne pevaš drugu. Da se ne uvredi original izvođač ali to nije pesma za takmičenje ti si dobar pevač i ne bojim se za tebe, ali ja ću se ovog puta opredeliti za kandidatkinju broj jedan. Slaba sam na to ime Vanja– objasnila se Đurišićka.

You might also like