Antonio Ramčevski i Mirza Pandur – (02. 12.)

i – (02. 12.)

Prva je reč dobila Marija koja je jedina glasala za Pandura.

– Antonio strašno pevaš za svoje godine, ima tu puno tehničkih grešaka, ali te molim da puno radiš sa Anom i slušaš je. Mirza, to što kažeš da te je razbio to na stranu, ali sada si bez mentora i sada ću ja učiniti sve da dođeš kod mene- poručila je Šerifovićeva, koja je nakon ove izjave dobila konkurenciju.

– Kandidat broj jedan je fantastičan i drago mi je da si kod Bekute jer ja merkam Pandrura da dođe kod mene. Ja želim njega u svom timu, videćemo kako se karte promešaju– dobacila je Ceca, dok je Viki izrazila žal što Antonio nije kod nje s obzirom da je njegov brat Nejaz bio deo njenog jata, ali se pridružila i borbi za Mirzu koji se postideo.

Đorđe je rekao kako je Ramčevski bio odličan i dodao da mu fali malo emocije koju ima njegov brat zbog čega se Sneža pobunila.

– Ne treba ih porediti. Kandidat broj jedan sa svojim mlađanim godinama prvu pesmu si stvarno odvalio svaka čast bila je savršena– dodala je Đurišićka, a pohvale nisu izostale ni od Bosanca i Milija,

Na karaju, Ana nije krila ponos zbog novog kandidata koga je dobila, ali se obratila i Mirzi.

– Pogrešan izbor druge pesme. Ja dam sa čula da pevaš drugu ja ne bih dozvolila, ali verujem da ćeš proći i opet biti kod mene džabe šta pričaju drugi. Antonio,svaka čast. Bosanac ima svoju Antoniju, ja imam svog Antonia– zaključila je Bekuta.

You might also like