Andrijana Petrušovska i Irma Hasić – (13. 04.)

i – (13. 04.)

Andrijana Petrušovska u duelu sa Irmom Hasić dobila je prednost od šest glasova i direktan prolazak u naredni krug, dok će se njena protivnica boriti u baražu.

– Potpuno je okej ovaj rezultat, Andrijana je bila dominantnija, Irma je bila nestabilna intonativno. Bravo za borbu i za trud, znam da je Andrijana bolesna– rekla je Ceca, sa kojom se složila i Marija koja je pohvalila Makedonku da je bila odlična.

Snežana i Ana takođe su se priklonile komplimentima za Andrijanu, dok su Irmu posavetovale da je trebala da podigne ton.

– Sve je moglo intonativno da se podigne i dala bi energiju Irma. Andrijana bila si maestralna, optevala odlično, divno izgledaš- rekla je Đurišićka, a Bekuta je dodala:

– Mislim da si konačno shvatila, sećam se da si se uvek plašila nekih intonacija i ovaj način govori suprotno da si mogla da dobiješ svih šest da si podigla intonaciju. Iz ovog večeras izvuci pouku. Andrijana, bravo curo za sve.

Nakon komentara žirija, reč je dobio Irmin mentor Bosanac koji je njoj prepustio da donese odluku da li će u baražu pevati više.

– Šta reći, a ne zaplakati? Ja ću sledeće parove prvo da pitam da li je neko bolestan pa ću glasati. Meni je Irma bila odlična i ne znam zašto je taj problem šestog glasa, msilim da treba ponovo da glasamo– izjavio je Stojković.

Mili je istakao kako je ponosan na Petrušovsku koja iz kruga u krug pomera granice što je i večeras pokazala iako ima zdravstevni problem.

– Andrijana je kandidat koji treba da peva pesme velikih pevača, komercijalne, nismo stigli dovoljno da radimo zbog njene bolesti, ali ona je to uspela sa upaljenim krajnikom da iznese,a li smatram da nju kao kandidata u ovom šou treba podržati u promeni– objasnio je Mili, a Saša Popović obratio se Andrijani i pitao je da li se konsultovala sa doktorom oko vađenja krajnika što je izrevoltiralo Cecu.

– Ovde su kandidati došli da pevaju, a ne da ih savetujemo da vade svoje organe. Na šta to liči, nismo mi klinika, samo se petljaš u nešto što te se ne tiče– odbrusila je Svetlana dok se on branio:

– Stalno ima problem sa krajnicima zato pitam da li je bila kod doktora i da li treba da vadi. Tebi bih jezik izvadio– našalio se Popović.

You might also like