Smiljana Jeremić i Katarina Tojagić – (28. 10.)

i – (28. 10.)

Izazivač je odneo pobedu u ovom duleu, pa će tako Smiljana od sada raditi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

-Smiljana, ti su u ovom duelu bila pevački malo bolja, ali moraš još da radiš, a što se tiče Katarine, ovo večeras nije bilo baš dobro – rekla je Viki.

Ana Bekuta je ostala pri stavu da je Smljana bila bolja i da je odabrala za nju prikladniji repertorar pesama.

-Činjenica je da je Smiljana bolje pevala i nekako mirnije, više si razmišljala i ostavila si dobar utisak na mene. Katarina, preteške pesme za tvoj vokal – dodala je Ana.

-Broj dva, mentorka je kriva što ti je izabrala te pesme, a broj jedan divno. Naročito je bilo erotike, a ja molim Sašu da se ne petlja. Divno si pevala i divna ti je boja glasa – rekao je Boske, a Ceca je odmah odgovorila:

-Bosanac, saberi se! Kakvi mentori, mi još radimo sa takmičarima, zabrinjavaš me. Kakvi mentori, ti kao radiš sa pevačima. Videćemo kada dođu tvoji kanidati.

Marija je kazala da je Smiljana bila bolja, ali je dala veliku podršku Katarini u baražu.

Ništa mi ovde nije bilo epohalno ovde, broj jedan je imala neku lepu boju glasa, rekla bih da si pevala samo malo tačnije. Broj dva, nije bilo loše, bori se u baražu, samo je bila malo tačnija od tebe – dodala je Marija.

Ostali članovi žirija su se složili da je Smiljana bila bolja, dok je Mili ostao pri stavu da je Katarina za koju je glaso bila bolja.

You might also like