Slavica Angelova i Igor Knežević – (25. 03.)

i – (25. 03.)

Iako su oba takmičara izuzetno talentovana žiri je ovoga puta presudio u korist momka iz Snežaninog tima, koji je briljirao sa svih šest glasova, dok se devojka iz Makedonije izborila za četiri tastera.

-Igor Knežević, dvadeset i četiri godine, iz Žablja, takmičio se u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2010/11, imao je samo dvanaest godina. Bio je ljubimac nacije, sećam se toga- otkrio je Saša Popović ne krijući oduševljenje što ga danas iz bekstejdža podržava ćerkica Gabrijela koja je osvojila sve simpatije celog studija.

-Ovo uopšte nije realno, trebalo je da bude pet prema šest. Momak je pevao jako lepo, ali mislim da je Slavica totalno oštećena! Nije dobila dovoljno glasova! Mene zaista zanima zašto ona nije bila za šest, pa po svim parametrima je bila fenomenalna- pobunila se Viki Miljković na samom početku.

Iako je i Igoru i Slavici dala glasove podrške, prva je želela da da objašnjenje Marija Šerifović.

-Evo ovako ja sam devojci dala glas jer bi bilo sumanuto da joj nisam dala zbog svega što je večeras pokazala, ali druga pesma nije bila dobra. Umorila si se i izabrala dve preteške pesme, mada možda je ovo više priča za Đoleta. Sva snaga ti je ispala u prvoj pesmi. I ti se svađaš dok pevaš, nemoj da se svađaš, to je ljubavna pesma, razumeš? Što se drugog kandidata tiče, otpevao je prvu pesmu jako dobro, a druga korektna, ali sve skupa mislim da zaslužujete glasove- objasnila je Marija.

Pohvale na račun Đoletovog kandidata stigle su od Cece koja je smatrala da je ovoga puta Slavica zaista oštećena.

Niz konstruktivnih saveta usledio je i od Bosanca, posebno na račun pevanja Slavice Angelove.

-Da li si se ispucala, istrošila na prvoj pesmi, a u drugoj da će proći, nije uspelo. Ja obrazlažem moje neglasanje, što se Igora tiče prva pesma je bila odlična, a druga još bolja- rekao je Boske i udelio mu i nekoliko kritika, nakon čega su Igor i njegova mentorka Snežana zajedno zapevali.

S obzirom da je numeru koju je izvodio Snežin takmičar komponovao Saša Popović rešio je da se suprotstavi Bosančevom mišljenju i kritikama, naravno u šali.

Članica žirija koja poput Bosanca nije dala Slavici glas bila je Ana Bekuta te je usledilo i njeno objašnjenje.

-Od obe pesme jedino si dobro otpevala samo refren prve. Strofe nisu bile dobre i htela sam da ti skrenem pažnju, jedva si čekala refren i one visine. I molim da se iz našeg rečnika izbaci reč da su kandidati oštećeni- rekla je pevačica i pohvalila Igora.

Na samom kraju reč du dobili i mentori, a Đorđe David se ovoga puta usaglasio sa kolegama kada je reč o drugoj pesmi.

-Tačno je da je nestalo snage u drugoj pesmi, toga smo se i plašili da će da se desi, ali nema veze. Znam da ćeš u baražu to pokidati, ali moram da kažem ko je sve dobijao pet glasova, ovo je sramota! Za tebe takvu pevačicu, ti si majstore ovde ozbiljno oštećena što se tiče glasova. Trebala si bar pet glasova da imaš- poručio joj je roker, a svoj stav iznela je i Sneža.

-Nećemo ići na to da li je Bosanac u pravu, stariji je pa neka bude u pravu. Čestitam Igore, idemo dalje i ispravićemo ono što nije dobro.

You might also like