Ljiljana Milaković i Zoran Pavlović – (04. 03.)

i – (04. 03.)

Marija Šerifović jedina je koja im nije dala glas, zbog čega je prva dobila reč da svoju odluku i obrazloži.

– Ja sam šokirana ovim glasanjem, ali meni je ovo skandalozno. Mislim da je najpametnije da budem kratka. Jedan opšti sklad nesklada, neukusa, bljak. Kada bih ulazila u sitna creva tu bi bilo i nešto dobro, ali celokupna slika je neukusno, neinteligentno, neduhovito, nezabavno meni– surovo iskrena je bila Šerifovićeva.

Za razliku od nje, prema Milijevom mišljenju ovaj duel je bio savršen i tačno za šou.

– Fantastičan odabir pesama i vidi se puno rada, želje i energije. Ja sam bio spreman da održim govor Popoviću da vas pusti oboje. Bravo za mentore, bravo– rekao je Mili , dok je Marija sa osmehom dobacila da laže.

Đorđe David je glasao za oba kandidata jer je uzeo u obzir da je i video je u njima umeće.

Ceca je pohvalila Aninu kandidatkinju da ih je dobro zabavila, dok je Violetinom takmičaru poručila da ima lepu energiju i da ume sa publikom zbog čega im je dala svoju podršku, nakon čega je Popović pokušao da unese malo nemira kada je rekao kako ona ne sme da kaže ništa loše za kuminog kanididata.

Viki se odmah pobunila kako nema šta loše da kaže, a Marija je i dalje peckala kako niko od njih ne govori istinu i da je samo njeno mišljenje iskreno.

– Marija ti strašno čuješ, gde si ta naučila ovako da slušaš– odgovorio joj je Bosanac, pa nastavio:

– Druga pesma kod Ljiljane je bila stvarno dobra, mada je Marija sve u pravu, drugi kandidat ništa nisi napredovao sve si ponovio iz prošlog kruga, ali nisam hteo da kvarim sreću, međutim sledeći put nema toga– zaključio je Stojković.

Snežana je takođe Aninoj kandidatkinji dala glas zbog druge pesme, a Zoranu je zamerila da „sirovo“ peva ali da ima talenta na kome mora da se vežba i da će biti dobro.

Na kraju, mentorke su dobile reč i spremile su se da uzvrate žiriju.

– Ja ne kažem da je bilo idealno, mi smo radili koliko smo mogli, ali ne slažem se da se kaže: „Bljak“, Marija Šerifović, jer nije bilo. Šta misliš da neko sada na tvoj komentar kaže da je bio bljak– obratila se Viki Šerifovićevoj koja je ohladila i rekla kako je to svačije pravo.

Saša Popović poentirao je kako je Viki mnogo vremena provodila na turnejama žirom sveta, aludirajući da nije imala vremena da se posveti kandidatima, što je izrevoltiralo Cecu koja mu je odbrusila kako svi članovi žirija imaju život i druge obaveze pored „Zvezda Granda“, dok je Viki dodala kako nijedan kandidat nije bio na gubitku zbog toga.

– Kolege, hvala kako ste glasali jako sam zadovoljna. Marija, nisam zadovoljna kako si glasala i nije u redu– kratka je bila Ana kojoj je Šerifovićeva uzvartila kako je i ona jednom prilikom rekla kandidatkinji da joj se povraća.

– Da, ali to je bila ona replika iz filma: „Povračaču“– izvlačila se Bekuta, što je ispraćeno smehom.

You might also like