Nataša Radojević – Sve sam stekla sama i Evropa – (02. 01.)

– Sve sam stekla sama i Evropa – (02. 01.)

U bekstejdžu su je podržali suprug i drug, a dok je takmičarka pevala oni su komentarisali da ima tremu, ali da super peva i da treba da dobije glasove:

– Dajte joj glas! – uzviknuo je Natašin kolega.

Tokom prve numere nije bilo glasova, kako je krenula sa drugom pesmom pao je prvi glas od Milija, a ostatak žirija je zaigrao, dok je veselje trajalo i u bekstejdžu.

Vesela i razigrana dobijala je glasove žirija, pa je nastup završila sa pet, koliko je i bilo dovoljno da za sebe odabere mentora sa kojim će vežbati u nastavku takmičenja.

Nakon kratkih komentara između žirija jer ih je ponela novogodišnja euforija, a Saša Popović je naredio da se smire malo i da Nataša izabere mentora.

Iako joj je muzički uzor Ana Bekuta, takmičarka je izabrala Mariju Šerifović.

–Draga Nataša, ja sam ti dala glas jer smatram da treba da ostaneš u takmičenju. U ovom trenutku imam najviše kandidata i ja ti želim puno sreće sa nekim drugim. A i narodnjaci kada su u pitanju ja to prepuštam nekom drugom iako nemam ništa protiv narodne muzike– rekla je Marija.

Natašin drugi izbor je bila Viki Miljković, pevačica je ostala zbunjena pa samim tim nije bila spremna na ovo iznenađenje, ali joj je na kraju odgovorila:

–Vidi Nataša, to jeste moj stil, ali imam mnogo više od onog što sam planirala da mogu da uradim i da se posvetim kandidatima na jedan pravi način. Ovde ima još adekvatnih mentora koji mogu da rade sa tobom -dodala je Viki.

–Evo treća sreća, Ana Bekuta ako želi– oglasila se takmičarka.

–Mila moja Nataša, ja isto imam mnogo kandidata, a glas sam ti dala zbog Bosanca. On je rekao obavezno glasaj za ovu devojku jer peva tvoju pesmu– objasnila je Ana.

Obrenovčanka je probala i sa Đorđem Davidom ali ni ovaj pokušaj nije uspeo.

–Vidi ovako, ja mislim da ti samnom sreće nema 100% u ovom žanru. Kada su se ovakve hijene povukle, samo ne bih da upropastimo ono što ti imaš, tako da bez ljutnje – povukao se i David.

Na kraju je ostao Aleksandar Milić Mili, prvi koji je dao glas a poslednji izabran za mentora.

–Gledaj ostajem ja ili ako ja odbijem onda Saša Popović te dodeljuje i moraju da te uzmu ovi koji su glasali- prokomentarisao je Mili, na šta je Nataša rekla da onda odluče.

–Kako ti odlučiš– opet joj se obratio Milić.

–Onda kod Milija– odlučila se takmičarka, na šta se mentor nadovezao:

–Ja sam jedini ovde rekao da ti znaš da pevaš, dobrodošla.

Posle ove izjave nastala je velika polemika oko Nataše, da li zna ili ne zna da peva.

–Poenta je da je Mili dobio onoga koga je hteo i u koga veruje– zaključila je Svetlana Ražnatović.

You might also like