Branka Sokolovska – Do mene je i Crno na belo (03. 12.)

– Do mene je i Crno na belo (03. 12.)

Dok je takmičarka nastupala, u bekstejdžu joj je podršku pružala sestra koja nije znala pravila takmičenja, pa se Voja Nedeljković potrudio da joj ih objasni.

Branka je takmičenje završila sa pet glasova podrške, a za mentora je želela Svetlanu Ražnatović, međutim pevačica se sa tom odlukom kandidatkinje nije složila.

–Hvala ti dušo puno, ali ja sam ti večeras bila samo podrška – rekla je Ceca.

Sledeći Brankin izbor bila je Viki Miljković, a Saša se našalio sa pevačicom.

-Ajde sad da te vidim Viki, prvo devojka ima bolju dikciju od tebe– rekao je kreativni direktor, a pevačica je odmah uzvratila.

-Šta se ti sekiraš za moju dikciju? – pitala je Viki Popovića.

–Ovo je bilo baš nisko- ubacila se Ceca u razgovor.

–Što se ti Ceco mešaš u moj odnos sa Viki Miljković, pa ima ona usta da odgovori? – pitao je Saša, a zatim mu je pevačuca objasnila.

–Pa, ako Viki treba da naučio devojku neke stvari koje ne zna, kao možeš da joj kažeš da ima bolju dikciju, kako? -odbrusila je Ceca.

-Ceca je drveni advokat Viki Miljković, pa Viki ima najbolju dikciju od svih vas – rekao je Sale, a Viki se odmah složila.

–Tako je Sale, pa ja najbolju dikciju imam – odgovorila je Miljkovićeva koju je zanimalo šta takmičarka iz Makedonije najviše voli da peva, a kada je rekla da voli zabavnjake odlučila je da je uzme pod svoje mentorstvo.

You might also like