Senad Kadrijević i Maja Jevtić – (25. 03.)

i – (25. 03.)

-Za ovih 7 godina nisam video da se Marija toliko uzbudila – prokomentarisao je reakciju Marijine mentorke Saša Popović, a Šerifovićeva je objasnila.

-Ovo je bila borba, nisam videla da je dobila 6 u prvoj pesmi, a znala sam šta je druga pesma, rekla sam sebi: jao sad kad krenu da se gase tasteri, sad ću da se ubijem. A ona… Pevaj bre, pevaj ko da sutra ne postoji, bravo – rekla je Marija, a potom prokomentarisala da je mnogo zabolela glava.

Među onima koji su bili gotovo iznenađeni sjajnim nastupom druge takmičarke bila je i Viki Miljković:

-Nisam te toliko registrovala da tako dobor pevaš kao što si večeras pevala. Bravo! Marija, ovo ti je najbolji pevač – poručila je Viki drugoj takmičarki, a Snežana Đurišić je objasnila svoj stav:

-Umorili smo se ne zato što si pevala loše i usiljeno nego što smo videli kako se i na koji način boriš. Alal ti vera, izborila si se sa teškim programom. Svaka ti čast – rekla je Snežana drugoj takmičarki, a prvom kandidatu je poručila da je prvu pesmu otpevao usput ali i da je drugu doneo kako treba zbog čega mu je dala glas.

Dragan Stojković Bosanac bio je mišljenja da su dobra oba kandidata, s tim što je takmičarka 3 koplja bolja. On se obratio i prvom kandidatu pred kojim je :

-To što se priča o ciganskoj duši, ti malo duše imaš, to ništa nije valjalo. U drugoj pesmi kao da je moj Bosanac polupijan pevao pod nekom šatrom još pijanijim gostima. Ti si naš Beograđanin, moj Beograđanin – poručio je Bosanac, na šta se Đorđe David grohotom nasmejao, pa je Boske morao da reaguje:

-Ja sam predratni Beograđanin. Do 1999. sam patio jer su mi svi govorili da su predratni Beograđani, pre Drugog svetskog rata. Kad su te '99 pukoše ovi, u ovom jadu ako ništa drugo ja postadoh predratni Beograđanin – rekao je Boske i potom pohvalio nastup druge kandidatkinje i istakao da je i sam izvodio numeru koju je pevala, na šta se uključio Popović.

-I ja sam drugu pesmu svirao na hiljadu koncerata, samo da se zna – poručio je Popović jer je takmičarka pevala Breninu pesmu.

-„Kiše“ su starije od ove Brenine pesme – poručila je Snežana da se zna.

Da je savršena energija ključ svega poručio je Aleksandar Milić Mili.

-Sa tom tvojom energijom nebo se otvorilo. Pustila si glas kao što to pravi pevači pevaju. Svaka ti čast, jedva čekam tvoj nastup u četvrtom krugu – rekao je Mili.

Ana Bekuta je istakla da se čuje nerad kod prvog pevača i da peva na kafanski način, a takičarki je poručila da je sada videla kako treba i da nastavi tim putem.

Đorđe David je smatrao da je prvi takmiar možda mogao da dobije još jedan glas, a onda otkrio čime ga je kupila druga takmičarka.

-Kada su rešila da u drugoj pesmi repila da uđeš u totalni fajt, čak i da ogrebeš grlo ako treba pokazuje tvoju rešenost. Svaka čast! – poručio je Đorđe.

Na kraju su reč imali mentori. Ceca Ražnatović je poručila svom kandidatu da ne može da peva sebi za dušu već da se obrati publici i da mu se veruje, a na kraju je Marija Šerifović poslala poruku svojoj kandidatkinji:

-Od svih mojih kandidata ti si me ponajviše iznenadila – priznala je Marija.

You might also like