Emilija Nešić i Hasan Redžić – (28. 01.)

i – (28. 01.)

- je siguran, bar kod takmičara pod rednim brojem dva – konstatovala je Sanja Kužet nakon duela, a Viki je bila u neverici što njene kolege nisu glasale. Saša Popović poručio je da traži objašnjenje od žirija, ali je ona negodovala.

-Nema šta da mi objašnjavaju, sve je jasno – poručila je ljutito Viki, dok je Marija Šerifović pitala za šta da glasaju.

-Sebi dajem za pravo da kažem da je Hasan pevao loše, intonativno katastrofa, bio je jako loš, neugodan. Svako ko ti kaže drugačije, veruj mi da te laže. Ovo večeras nije bilo dobro – poručila je Marija za Hasana, dok je za Emiliju rekla da pamti i njene bolje trenutke.

Viki je istakla da se ne slaže i da smatra da je Hasan bio dobar, u drugoj pesmi čak odličan i da je sa njom podigao na noge sve u studiju.

-Njima niko ne može da ugodi- rekla je Viki aludirajući na svoje kolege, na šta je Marija odgovorila:

-Bosanac se evo krsti!

Popović je otkrio da je Dragan Stojković Bosanac producirao Halida Bešlića, te je zatražio stručno mišljenje kako je takmičar otpevao hit „Neću, neću dijamante“.

-Na drugoj pesmi je nedopustivo da se nabije ovakav tempo u matrici. Ispalo je kao karikatura- rekao je Boske i dodao da se slaže da treba podići tempo zbog publike i atmosfere, ali da ne treba to raditi pošto-poto, kao i da takmičar nije kriv.

Stojković je uputio kritiku i prvoj kandidatkinji, ističući da je evidentno da postoji muzikalnost, ali joj zamerio zbog načina na koji peva.

-Muzika je pedanterija. Ti u istoj frazi, na jednoj reči otpevaš čisto, a u sledećoj falš i non stop ideš čisto, falš. Nemoj se boriti sa trilerima, imaš ga. Torta bez 12 domaćih jaja kad se pravi patišpanj, možeš naslagati šta hoće i biće super, a kad ga napraviš na piškote, možeš baciti i piškote i tortu – slikovito je objasnio Dragan, dok je Saša pitao žiri da li ima nešto pozitivno da kaže u vezi ova dva kandidata.

-Ima – rekao je Boske sa osmehom, a Đorđe David dodao da mu se dopada energija drugog takmičara, a njegovo mišljenje delila je i Ceca Ražnatović.

-Kod Emilije je pogrešan izbor pesama, ja sam bukvalno večeras kalkulisala, dala sam Emiliji treći glas da bi mogla da ide u baraž, inače ne bih nijednom dala glas. Prednost bih dala drugom kandidatu- poručila je Snežana Đurišić, a poslednju reč imali su mentori.

Mili se složio sa Bosančevim mišljenjem u vezi njegove kandidatkinje i kritike koju joj je uputio, a zatim joj i sam poručio:

-Imaš glas, imaš izgled, ali ti fali postojanost vokala. Dolaziš iz muzičke porodice, ne znam gde se to izgubilo. Mislim da kod tebe imaš nešto umetničko!

-Mislim da nema samopozdanje – dodala je Snežana, dok su ostali članovi konstatovali da je sigurno trema, ali je takmičarka odgovorila da je problem u njenoj glavi.

-Isključi glavu, uključi srce i pevaj – rekla je oštro Ana, na šta je takmičarka odgovorila:

–Imam problem u glavi. Više je trema i nesigurnost!

Ipak, zbog njene pokojne majke i potencijala koji poseduje Boske se ponudio da joj pomogne i pokaže joj kako da više ne peva polu-glasom.

-Javi se čika Draganu, neće mi Mili zameriti, mi smo drugari, pa ću ti pokazati – rekao je Bosanac, a Mili šaljivo dodao da ne petlja sa njegovim kandidatom.

You might also like