Kristina Krstičević i Sanja Terzić – (22. 04.)

i – (22. 04.)

Saša Popović nije isprva dozvolio Ceci da ode do svoje kadidatkinje i odmah joj čestita prolazak dalje, ali je popustio pod pritiskom ostalih.

Voditeljka Sanja Kužet primetila je da večeras isto glasaju Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac, a s obzirom da su isto glasali i Đorđe David i Aleksandar MIlić Mili što niko nije primetio, roker je „naterao“ producenta da ustane da bi se srdačno izgrlili.

-Širimo ljubav – prokomentarisala je Sanja.

Prva takmičarka izvela je pop pesme „Ja za ljubav neću moliti“ i „Bižuterija“ za šta je dobila 4 glasa, a prvi put u takmičenju imala je u bekstejdžu podršku supruga Luke i sina Adrijana, što je doživela vrlo emotivno brišući suze sa lica.

Mili je prvi dobio reč.

-Prvi kandidat je izuzetno atraktivan i zato sam dao glas, a druga kanididatkinja, svi mi znamo ko je za 6 glasova jer ta energija se vidi… Zato me sad duša boli što nisu dobili neki kandidati kada smo dali neka sasvim drugačija merila, i onda smo sve pokvarili. Treba biti objektivan, kad neko dođe ovde i razvali, i pokaže energiju, e to je za 6 glasova – rekao je Mili, a Popović ga je upitao zapanjeno:

-Znao sam da ti imaš novčanik, ali nisam znao da imaš i dušu? – prokomentarisao je Saša, a Mili je priznao da ima obe stvari i dodao:

-Ona je upravo to uradila, bilo je greškica, ali ona je izašla punim srcem, prijatna boja glasa, otpevala, kupila nas i to je za 6 glasova.

Bosanac nije želeo da detaljno obrazlaže svoj stav o kandidatima.

-Moji glasovi govore o mom poštenju, mom pristupu i mojoj blagonaklonosti ka muzici – rekao je Boske, a Ana Bekuta se složila sa njim i istakla da joj je žao što prva kandidatkinja nije imala više glasova.

Viki je prekinula obrazlaganje žirija.

-Pipni me, ja verovatno buncam, haluciniram, ne znam šta mi je dešava. Negde sam u nekom bunilu, jel' sam umrla, Bože me oprosti? Jel' imam temperaturu? – upitala je Viki Popovića koji je ustao i ocenio da li je Miljkovićevoj vruće čelo.

-Pipni i nju, ali ne po nozi nego po čelu – rekla je Viki sugerišući Saši da pipne njenu kumu, a Bosanac se javio:

-Sale mogu li ja da pipnem? – pitao je Boske.

-Ti ne možeš, ja mogu jer sam sudija – rekao je Popović, a Ceca ga je upitala:

-Otkad se temperatura meri na kolenu? – rekla je Ceca na šta je Saša odgovorio:

-Gore hladna dole vruća – rekao je Saša posle „pipanja“ što je izazvalo smeh u studiju.

Viki i dalje nije jasno kako su Bosanac i Bekuta dali divne komentare.

-Ne znam šta me strefilo – rekla je Viki, a Ani nije prijao ovaj hvalospev.

-Daj molim te prestani! Ja sam ovde najrealnija od svih vas – rekla je Ana.

Sledeća je reč dobila Marija Šerifović koja je istakla da je druga kandidatkinja bila bolja, a onda obrazložila zašto nije podržala prvu takmičarku.

-Nisi dobro pevala. Mislim da je „Ja za ljubav neću moliti“ za tebe teško – rekla je Marija a onda je kandidatkinja frapirala žiri:

-Imam dijagnozu, nodule na glasnim žicama, malo je hornično i moram da napravim pauzu s pevanjem ili operaciju – rekla je takmičarka, a Marija joj je poželela brz oporavak kada uđe u tu intervenciju.

Potom je Snežana Đurišić na Sašino insistiranje otpevala pesmu „Borim se, borim“ od Nade Obrić, a svi članovi žirija su je prihvatili.

Viki je objasnila kako je bilo pripremati takmičarku.

-Žao mi ješto joj se ovo dešava jer mislim da ona može mnogo. Imali smo otežane uslove, nismo mogli puno da vežbamo jer je ona prosto morala da ćuti. Mislili smo proći će od nedelje do nedelje i koliko nismo mogli puno da radimo ja sam i sa ovim prezadovoljna – rekla je Viki, a potom je Ceca još jednom čestitala svojoj kandidatkinji na zasluženoj šestici.

You might also like