Jovana Veljković – Malo mi za sriću triba i Negative – (10. 12.)

– Malo mi za sriću triba i Negative – (10. 12.)

-Žiri je rekao da ovo nije dovoljno dobro za ovu sezonu- konstatovala je Sanja Kužet, a Popović je želeo da čuje stručno mikšljenje članova žirija.

–Bilo je dosta hladno i nezainteresovano, neka ravna linija. Nije se ništa desilo i ništa me nije pokrenulo. Nekada me neko harizmom, igranjem ili scenskim nastupom natera da dam glas, pa čak i kada to nije dobro- objasnila je Viki Miljković.

Na prvu loptu takmičarka je uspela da osvoji simpatije Đorđa Davida koji joj je prvi dao glas podrške, ali do samog kraja uspela je i njega da razočara.

-U drugoj pesmi se desio daun, nisi ušla u intonaciju i pokazala si sve svoje falinke- tvrdio je roker, dok je Ceca smatrala da je najveći krivac trema sa kojom Jovana nije mogla da se izbori.

Da je falilo faktora poput ludosti, scenskog nastupa i šarma smatrala je i Marija Šerifović čiji je glas ovoga puta izostao.

I ostale kolege su bile saglasne sa tim mišljenje, ali su dale su vetar u leđa takmičarki uz objašnjenje da ima potencijala.

-Koštale su te intonacije, imaš ti to nešto! Sigurna sam da je ovo bilo pola tona gore da bi sve bilo bolje. Miki je rekao da ukoliko bi ga odabrala da bi pristao da je uzme, zato sam joj dala glas- smatrala je Snežana Đurišić, dok joj je Bosanac protivrečio.

-Ajde pustite pola tona baš da vidimo, da čujemo- dobacio je Dragan.

Čini se da je jedini koji je poželeo Veljkovićevu u svom timu bio Aleksandar Milić koji tvrdi da u prvom krugu uvek kalkuliše s obzirom da smatra da takmičari sada ne mogu da se predstave u punom sjaju.

-Meni se prva pesma svidela, doživljaj je bio divan i osetio sam divnu emociju, ali druga pesma jeste bila niska i pogrešan odabir. Mislim da nije za ispadanje- istakao je Mili, ali na žalost pravila su pravila.

–Sada jeste za ispadanje, ali videćemo, možda ćemo imati nekoliko mesta za vraćanje, ali za sada je ovako- poručio jhe Saša, nakon čega se takmičarka zahvalila na komentarima i napustila scenu.

You might also like