Ivana Šundić i Julija Petrović – (02. 03.)

i – (02. 03.)

Nakon nastupa, Saša Popović se našalio sa Kebom i upitao ga zbog čega priča dok tamičari pevaju, a on je odgovorio u svom stilu.

-Doveli su me ovde u žarište, pored mene su Mili i Dragan i ne znam odakle udara oluja – rekao je Keba, onda je Saša dodao da je seo na mesto Đorđa Davida, a roker se odmah našalio:

-Izlazi iz mog groba – dodao je Đole kroz smeh, a Keba je odmah ustao sa stolice, što je sve nasmejalo do suza.

Kada su se stvari malo smirile, reč je dobila Viki Miljković koja je u svom komentaru istakla da joj je žao što Julija nije dobila šest glasova.

-Mislim Mili da nisi bio realan, ti si Julija jako lepo i sofisticirano pevala, sa puno uskisa, sa merom. Sve što je trebalo, došlo je do izražaja, zaslužila si sve glasove. Ivana, nije mi se dopalo, bilo je puno falša, dosta nesređeno, mislim da je ovaj krug tvoj limit – rekla je Viki, a Saša je Miliju odmah dao reč:

-Nisam dao glasove, meni su obe bile podjednake, svaka u svom fazonu. Takmičarka broj jedan, na momente ima jako lepu farbu, ali je delovala nesigurno. Nisi uspela sve što ti je Sneža rekla da objediniš, nisam mogao da se zakačim za interpretaciju. Broj dva, lepo, ali samo to, nema da pritisneš kad treba, nije bilo za šest glasova. Realnije bi bilo da je broj jedan dobila možda još jedan ili dva glasa.

Ivana Peters je dala oba glasa, pa je u svom izlaganju otkrila šta je presudilo da donese takvu odluku.

-Dobile su glasove na osnovi prve pesme, Ivana me je u nekin momentima podsetila na Draganu Mirković, ali posle je to jenjavalo. Meni su obe bile fine, dala sam obema glas da se drugi prže – kazala je ona, a onda je usledio Bosančev komentar:

-Ja ne bih puno, prva je bila solidna, druga malo bolja od solidnog i to se nagradilo. Kod druge takmičarke, druga pesma nije bila sjajna, prva je dosta distonirala, toliko od mene.

Kako je dobio reč, Keba se poptno zbunio, pa je pokušao da objasni zbog čega je dao glas, dok su ostale kolege iz žirija pokušavale da shvate šta je on zapravo hteo da kaže.

-Kandidatkinja broj dva je trebala direktno da se plasira, ali dobro. Mislim da si se Julija više bavila stalkom za mirkofon i otišla ti je koncertacija. Dok ste svi vi večerali, ja sam otišao do takmičara da ih sve vidim, da se uverim u njihovo mentalno stanje tamo u bekstejdžu. Ja sam doktor za dušu. Ivana, falilo je da ti poverujem, nisi bila tu, drmala te trema, ti sigurno mnogo bolje pevaš. Dao sam joj glas jer mislim da može dosta bolje – rekao je Keba, dok su Mili i Bosanac sve vreme dobacivali.

Onda je nastala prava polemika Bosanca i Kebe, dok je na kraju publika skandirala Kojiću, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Marija je nastavila onda da provocira, pa je u svom komentaru potkačila Kebu, Bosanca i Milija.

-Ja ne bih da kvarim priču ove družine iz staračkog doma. Vrlo su vam lepe pošalice, ali se Kebo ne slažem sa tobom. Ivana, ako moram da biram između prve i druge pesme sa svim greškama, meni je bolja prva, druga ne. Julija, pevala si tačno, ali moraš nekako da nas nateraš da te gledamo i da ne dišemo, a ne da je to neka pevačica koja peva i stoji. Prva pesma je prvi put na ovaj način otpevana, ako ti nisu zamerili, može i tako, ali mora nekako prodornije i stamenije još. Ponašaj se kao da treba u ring da uđeš, a ne metiljavo kao da si negde sa strane – dodala je ona.

Mentori su na kraju dali svoje komentare, dok je Đorđe opasno zamerio Miliju što Juliji nije dao glas.

-Bila si za šest, ali samo da te podsetim da u poslednoj sezoni često nije dobijala glas od Milja, ali je dobijala i kritike, zato ove godine ujeda za nogu zbog nje. Ako bi došla kod njega, a to se neće desiti dok sam živ, onda bi ti za njega bila najbolja na svetu – rekao je Đole, a Snežana se obratila svojoj takmičarki:

-Ne znam Ivana čemu ta nezvoza, toliko smo o tome pričale. Pogotovo te pesme koje imaju rubato, staneš, uzmeš vazduh, pa kreneš, obratiš se ljudima. O tome smo pričale, ali nisi to uradila i zato je reuzltat ovakav. Molim te da u baražu da daš sve od sebe, da odlaviš samo kako ti znaš. Sve znaš i sve si na probama pevala fantastično.

You might also like