Semir Džanković – Boze brani je od zla i Vreme da se rastaje – (02. 01.)

– Boze brani je od zla i Vreme da se rastaje – (02. 01.)

Osim podrške članova žirija, uz njega je bio i Cecin pulen, prošlogodišnji takmičar koji ga je bodrio iz čuvene sobe emocija.

-Moram da priznam da sam sad imao veću tremu nego u polufinalu. Semir i ja inače pevamo već pet godina zajedno- otkrio je Todić, nakon čega su usledili komentari žirija.

-Jako dobru boju glasa imaš i jako moderno izgledaš. Večeras mi se sve dopalo- oduševljena je bila Viki Miljković, a pohvalama su se pridružili i Đorđe David i Ceca Ražnatović.

-Mi smo stari poznanici, iz drugog takmičenja. Ja sam mu bila velika podrška i tada i oduvek mi se sviđalo kako peva. I on i Enis su moja krvna grupa po boji glasa i po načinu pevanja. Od mene imaš apsolutnu podršku, sve čestitke- istakla je Svetlana.

Da je Semir veliki potencijal i da može daleko da dogura ukoliko bude radio na svom glasu i usavršavanju potvrdila je i Marija Šerifović.

-Iako imaš trideset i dve godine potencijal si, mada ima mnogo stvari koje treba da se isprave. To pomeranje mikrofona, te amatersko-tezgaroške fore i fazoni, to ova scena ne trpi, niti ti to treba na kraju krajeva. Samo je pitanje da li to sve možeš da ispraviš sa 32. godine. Imaš lepu energiju i znaš da se ponašaš na sceni. Izbor prve pesme je izuzeto hrabar, ali izborio si se! Mislim da si kandidat koji može da napreduje uz adekvatnog mentora koji će da ti bude gonič robova- objasnila je Mara.

Iako se Draganu Stojkoviću Bosancu u prvi mah učinilo da je Džanković već bio deo „Zvezda Granda“, Ceca ga je odmah demantovala objašnjavajući da je mogao samo da ga vidi u „Punkovim zvezdama“.

–Inače ja „Pinkove zvezde“ nikada nisam gledao!- odbrusio je Boske, ali Ceca se tu nije zaustavila.

-Ma daj ne laži, gledao si zbog mene! Pa rekao si mi pre par dana. Stidi se svojih brkova sedih! Gledao si me, pa priznao si to- odgovorila mu je Svetlana.

-Gledao sam samo sebe, samo sebe Ceco i rejtinge kad smo vas čistili. Dobro, evo priznajem gledao sam te, jesam, jesam- odgovorio je Stojković.

Hrvatica očarala žiri, komentar njenog supruga je POBEDA
Nakon rasprave Cece i Bosketa došao je red da i ostali članovi žirija prokomentarišu takmičarovo pevanje, a Saša Popović otkrio je ono što mnogi nisu znali.

-Semire, ti si bio jednom na audiciji za „Zvezde Granda“ i ja sam rekao „Idi u ono drugo takmičenje, tamo ti je Ceca, pa propadni tamo, pa se vrati“– našalio se Popović, dok je Ceca objašnjavala Semiru da ne pada na provokacije s obzirom da je to na njen račun.

Iako nije mirisalo na raspravu, Ceca i Sale uspeli su da uđu u sukob i to sve zbog kandidata.

-Ljubavi, to sve govori da si ti gluv, da ti nisi čuo njegov talenat, vidiš da je sada dobio osam glasova. To sve vreme hoću da ti kažem!- poručila je pevačica, dok je Sale dao obećanje da će već u drugom krugu doneti Semirov snimak sa audicije iz 2010. godine i rado pustiti žiriju da čuje kako je tada pevao.

Šalu na stranu, komplimenti na račun takmičarovog pevanja usledili su i od Sneže i Milija, a nakon toga došao je trenutak da takmičar izabere mentora.

-Iskreno ja bih kod Cece jer se znamo od pre i nemojte da mi zamerite- rekao je Džanković, a Svetlana mu je sa širokim osmehom poželela dobrodošlicu.

You might also like