Sofija Đekić i Maja Đorđević – (04. 11.)

i – (04. 11.)

Prva je reč dobila Ceca koja se uvek trudi da u takmičarima pronađe ono najbolje, što kod Maje večeras nije uspela.

– Sofija mi je bila stabilnija i bolji je utisak ostavila na mene, to je presudilo. Majo, nešto je tu bilo mlako, nije bilo ataka, sve je bilo ravno– rekla je Ceca, dok je njena kuma bila još oštrija.

– Kandidatkinja broj dva ja te nisam prepoznala, prva pesma mnogo loše nemoj se naljutiti ali iritantno. Kandidatkinja broj jedan večeras si bila bolja, ali za sledeći krug ti treba više– iskrena je bila Viki.

Marija je istakla kako je suština rečena i složila se da je Maja podbacila i da je bila ispod proseka.

Jedini koji je dao podršku Đorđevićevoj je bio David koji je sada objasnio i zašto je to učinio.

– Dao sam sebi za pravo pošto je bila kod mene da je podržim jer sam bio siguran da će se ovakva stvar desiti s razlogom– počeo je roker kada ga je prekinuo Popović rekavši da mu je isteklo vreme.

Snežana je upitala Maju da li je ljuta pošto je tako delovala dok je pevala, što je kandidatkinja negirala. A kada se Popović našalio da nije ni gledala žiri nego njega, to je Đurišićku još više zbunilo jer je baš tada onda trebala da da sve od sebe.

– Pevala si kao da si ljuta i ne možeš da nas gledaš. Kandidatkinja broj jedan ti si bila dominantnija iako si imala jedan žestok falš– obrazložila je Đurišička.

Bosanac je pohvalio Sofiju kako je bila odlična, a kada je krenuo da komentariše Maju, Saša ga je prekinuo zbog istekla vremena za komentarisanje, ali Bekuta se nadovezala i dodala kako je bilo bez borbe i želje.

Nakon Aninog obraćanja, Sofija se obratila Popoviću i zatražila jednu stvar.

– Saša, želim da čujem Đorđev komentar za moj nastup– rekla je nakon što je takmičarka prekinula žiri,a Popović joj je ispunio želju.

– Jedini savet koji imam da ti dam je da ne razmišljaš o tome da zadovoljiš kriterijume nekoga iza nego svoje i razmišljaj o svojoj duši i o svom doživljaju – posavetovao je roker.

Završnu reč imao je Mili koji je Sofiji poželeo dobrodošlicu u svoj tim.

You might also like