Sanja Terzić i Aleksa Lalović – (18. 02.)

i – (18. 02.)

-Siguran - konstatovala je voditeljka Sanja Kužet nakon duela, a Saša Popović pitao žiri zašto se okrenuo rezultat, budući da je Aleksa sve vreme vodio, a Marija Šerifović i objasnila.

-Mislim da je u ovom duelu bolji bio drugi kandidat, ali ono što nije bilo dobro jeste druga pesma. Ne valja, bio si visok, još sam ustala da ti pokažem da se opustiš, da ne budeš u šestoj brzini. Smatram da ti je mesto u sledećom krugu- prokomentarisala je Marija Šerifović za Aleksu, a Dragan Stojković Bosanac dodao:

-Prvi kandidat nije valjao ništa. Nisam razumeo šta je pevala, nisam shvatio poentu pesme.Glasao sam zbog druge pesme koja je iole bila razumljiva. Drugi kandidat je bio bomba.

Viki Miljković je istakla da joj se Sanja dopala i da se ne slaže sa kolegama.

-Ovo je tek , meni je ovo bilo lepo, dovoljno za ovaj krug – rekla je, a Bekuta se pitala šta je zapravo u Sanjino nastupu bilo lepo.

-Sve- odgovorila je Viki, ali je to zasmetalo Popoviću koji je Bekuti zamerio što je onda uopšte glasala.

-Zamolila me Svetlana da glasam -odgovorila je, a Ceca dodala da nije tačno.

-Ne laži. Znam te, Ana. Žena sa toliko godina našla da laže, nemoj molim te– poručio joj je Popović, a Ceca se nasmejala i dobacila:

-Pogledaj mi kolena, klečala sam na kukuruzu i molila Bekutu!

Aleksandar Milić Mili uputio je kritiku na račun Cecine kandidatkinje i prve pesme „Devojko, veštice“, smatrajući da nije dobra.

-A mentorka koja je peva, ona ne zna kako treba – pitala je Viki, a Mili ironično odgovorio:

-Je l' ja sa svoje leve strane čujem šušanj?

To je izbacilo Viki iz takta, te mu je u svom stilu odgovorila:

-Ti bi da iskopiraš Karleušu, a nisi Karleušu. Ne može da iskopiraš!

-E, Karla, zadnje vreme došlo – dobacila je Marija.

Đorđe David i dalje je bio ljut i nije želeo da komentariše, smatrajući da je oštećen zbog prethodnog duela u kom se takmičila njegova kandidatkinja.

-To je sramota, nije u redu i nije lepo. Ako ćemo jedno drugome da vraćamo preko kandidata, to ne dolazi u obzir – poručila je Snežana i dodala da je prezadovoljna kako je Aleksa otpevao i poželela mu sreću u baražu.

You might also like