Robert Tadić i Ljiljana Milaković – (18. 02.)

i – (18. 02.)

Bosancu su odmah čestitali što je sjajno pripremio kandidata koji je u prvom krigu osvojio svega 2 glasa, pa je vraćen zahvaljujući odluci produkcije, što se na osnovu večerašnjeg nastupa pokazalo kao pun pogodak.

-To sam ja i očekivao, da neko dođe da popravi harmoniku u mom glasu – bio je iskren Robert zahvaljujući žiriju na glasovima.

Marija je rekla da je takmičar bio dobar, i da malo samo pripitomi vibrato:

-Samo malo ubrzaj vibrato da ne verglaš baš toliko, ali si bio dobar, pogotovo u prvoj pesmi.

Takmičar je naglasio da je prvi put od Marije dobio glas, podsetivši da je sreću u „Zvezdama Granda“ okušao i pre sedam godina.

MIli je nastavio sa komentarisanjem kandidata.

-Bila je mnogo bolja. Evo šta znači kad Bosancu doneseš Mocart kugle iz Beča. Svaka čast, odličan si bio – rekao je Mili dok je za drugu kandidatkinju rekao da to nije bilo to.

-Ali joj je mesto u baražu i dala sam joj glas – naglasila je Marija.

Ceca se pobunila:

-Htela sam da joj dam glas ali je Marija rekla „dosta!“.

Sa Cecom se složio i Đorđe što je izazvalo negodovanje kod Ane koja joj je mentorka, a Marija je objasnila da je to dosta zbog baraža.

-To je dosta jer za dalje od baraža nije – objasnila je Marija.

Saša je upitao Mariju da li ona misli da takmičarka onda u baražu treba da ispadne, a Marija i Đorđe su jednoglasno rekli da ukoliko bude pevala kao sada onda da.

Ana je pitala šta je potrebno da bude bolje u njenim pesmama a Đole je prvi uzeo reč:

-Potrebna je dinamika, ozbiljno se tučeš sa njom, i trebaš uzimati vazduh…

Ana je odmah reagovala:

-Misliš treba da uzima vazduh.

-Ne stari, trebaš uzimati, ona dolazi sa Petrinje. Ne pričam stalno tako nego kada je neko sa tog govornog područja onda trebaš uzimati vazduh tamo gde je početak fraze a ne na sredini. Pogotovu kada je u pitanju Maja Šuput – bio je kategoričan Đorđe, koji je potom prvom kandidatu Đole udelio komplimente:

-Svaka ti čast! Ti si sa mojim skromnim poznavanjem narodne muzike najbolji narodnjak koji je večeras pevao.

Viki se podsetila nastupa prvog takmičara iz prvog kruga a onda je naglasila da je večeras bio dobar sve vreme i da je igrala tokom njegovog nastupa:

-Ti si se već oformio kao pevač, samo treba to da nam pokažeš. Rekla bih samo da još alo budeš dinamičniji. A što se tiče druge kandidatkinje, da nije zapevala „Vadi Sale keš, keš“ ne bi dobila moj glas zato što je amaterski. Prva pogotovo, ali i druga pesma.

Saša je upitao Viki:
-Šta fali drugoj pesmi, pa je l' si ti čula original?

Viki je odgovorila odrično a Sale je naglasio da je takmičarka izvela drugu pesmu mnogo bolje od originalne verzije.

Snežana je pohvalila takmičara ali se ipak nije složila sa ostalim članovima žirija po pitanju prvog takmičara:

-Da si najbolji narodnjak večeras nisi, ali si ipak dobio glas i srećno u nastavku takmičenja. Što se tiče Ljiljane, ti si mene divno zabavila, a da pričam o tvom pevanju ne mogu jer ga nisam čula. Ovo što si večeras uradila tako se to radi, a za dalje vidi sa svojim mentorom.

Bosanac je pohvalio svog kandidata i poručio mu:

-Kada odem u Beč da malo odmoriš od posla. Samo uporno i doći ćeš ko zna dokle. Što se tiče druge kandidatkinje ko nije čuo neka ode malo uz Savu i hrvatsku obalu i nek čuje kako pevaju bećari. To se peva upravo tako kako ti pevaš.

Na opšte iznenađenje takmičar se zahvalio svom paru iz duela što je večeras dobio svih 6 glasova od žirija, a onda je kandidatkinja objasnila o čemu se radi:

-Robert je večeras skoro na infuziji završio, a s obzirom da sam ja iz medicine onda sam mu sa te strane pomogla da ne mora da ide u bolnicu.

Takmičarka je otkrila i da je u međuvremenu smršala 10 kilograma, što je žiri nagradio aplauzom.

You might also like