Denis Dodevski – Nokturno i Seksi ritam (19. 11.)

– Nokturno i Seksi ritam (19. 11.)

Iako je uspeo da razveseli i razmrda žiri, na žalost nije uspeo da pridobije njihove simpatije i izbori se za prolazak u naredni krug.

„Kad ja dobru cupi vidim, ja se uopšte ne postidim, priđem i kažem biću kratak CECO imaš dobar batak“ otpevao je takmičar i uspeo da nasmeje Cecu koja je odmah pritisla taster.

-Vidi, čim si rekao „Ceco imaš dobart batak“ dobio si glas- našalio se Saša Popović.

-Pa moram za batak, nešto mi se nije sastavio sa intonacijom, ali iznenadio me je za batak. Evo glas za batak!– rekla je Svetlana kroz smeh.

Ipak, Popović je tvrdio da Bekuta ima bolji batak, a da je Sneža Đurišić broj jedan i da ima najbolji batak, što je izazvalo lavinu smeha u studiju.

Ali nakon šale, prešli su na glavnu stvar te je Marija prva dobila reč da komentariše Denisovo izvođenje.

-Ovako…Ja mu nisam dala glas večeras jer mi se nije dopala prva pesma, dok druga ajde, zabavio si nas i videlo se da si se u tome lepo snašao. „Nokturno“ se ne peva tako, meni je to bilo baš previše. Oliver to peva hrabro, setno, muški i nema toliko prenemaganja. Meni se to nije dopalo- objasnila je Šerifovićeva.

-Od kada je Marija otpevala „Nokturno“, ja moram to da kažem, svi ljudi koji dolaze ovde na scenu i pevaju Olivera Dragojevića po Marijinoj metrici. Marija je neko ko je napravio ime i ona kao zvezda ima pravo da to radi. Skidajte metriku koju je pevao Oliver, molim vas da to uradite. To možete da menjate uz kontrolu mentora- savetovao je Đorđe David, a Saša je naravno okrenuo na šalu, samo kako on ume.

-Ja da sam pevač, ja bih skinuo Mariju recimo. I batak bi skinuo!- našalio se Sale, dok su se ostali smejali.

Međutim, Sneža je bila drugačijeg stava s obzirom da je u prvoj pesmi dala glas, a već na početku druge numere se predomislila i povukla ga.

-Prvo sam dala glas, ali negde sam ja videla da se trudiš i boriš. Želela sam da ti dam podršku, ali u drugoj pesmi je bio totalni fijasko pa sam ga povukla- objasnila je Snežana, nakon čega je Dodevski napustio takmičenje.

You might also like