Ivana Šundić i Atomska Mina – (30. 12.)

i – (30. 12.)

Ovoga puta nijanse su odlučile, a Ivana Šundić osvojila je šest glasova žirija, dok se Mina uzborila za pet tastera.

-Što se Ivane tiče imam jednu zamerku, ti kada staneš ovde i pevaš ti se snebivaš. Umesto da se koncentrišeš da nas sve zavedeš, da se nasmeješ lepa si devojka, da koketiraš malo sa scenom, to je naš posao. Što se tiče Mine, ti si dušo bomba, trudiš se i savršeno izgledaš, ali ti pesme nisu bile takmičarske. Ovo je moj drugarski savet, treba da imaš atraktivniji program- rekla je Ceca, a sa njom se usaglasio i Bosanac.

Podršku i vetar u leđa Marijinoj takmičarki dala je i Ana Bekuta.

-Mina je pokazala da može da peva u nekom od prošlih krugova i sad ti misliš da smo mi to zapamtili, ali ne. Mi očekujemo borbu u svako krugu i da nadmašiš prethodni uspeh. Nema odmaranja i nema pauze, uvek je stres, rad i pun gas!- poručila je Ana.

Ipak, Sale je tvrdio da Ivana Šundić Bekutinu pesmu nije otpevala baš kako treba, dok je Mili za obe kandidatkinje imao samo reči hvale.

-Meni je Ivana strašan pevač, jedna sigurna i divna boja glasa kojoj se veruje. Generalno, ovo što je pokazala je pravi put. Što se Mine tiče, oduševljen sam što si ti propevala, ali ti si u jednoj pesmi pokazala tačno koji je tvoj put, u jednom od prethodnih krugova. Ova Milicina pesma je totalno pogrešan izbro, samo si se vratila tri koraka unazad- savetovao je Milić.

Ipak, komentar Viki Miljković doveo je do žustre svađe u žiriju.

-Da li ćeš biti u falšu ili nećeš, koga je to briga, kome je to bitno? Komentari drugih članova žirija da su anvikli da si ti propevala, a to što ćep sad biti u falšu, koga to briga? Onda, dalje kažu da su navikli da ti bolje pevaš- ironična je bila Viki što je Milija opasno iznerviralo te joj je poručio da na taj način ne treba da komentariše.

-Sad mi je žao što pevaš moje hitove!- odbrusio je Mili, a Saša Popović je stao na njegovu stranu.

-Šta ti sad pričaš?! Šta nije pevala, ma daj?! – pobunio se Popović.

-Hoćeš da ućutkaš ovog ovde?! Ja nisam završila! Hoću svašta da kažem. Mina dobije pet glasova, ali da je ovde izbor za mis pa da dobije šest, ali lutko ovde se peva- rekla je Viki.

Međutim, ovaj komentar je potpuno izrevoltirao Mininu mentorku, Mariju Šerifović.

-Skrati jezik Viki! Skrati jezik Violeta! Znaš zašto? Niti si duhovita, niti si stručna, a ni sarkazam ti ne ide baš najbolje. Lepo je, Nova godina je, nemoj. Tako se ne žirira!- odbrusila je Mara, a u Violetinu zaštitu je odmah skočila Ceca Ražnatović

-Ceco ona je punoletna! Ne trebaju joj ovde mama tata ni staratelj. Nijednu stručnu reč nije upotrebila i lepo objasnila- odgovorila je Šerifovićeva Svetlani.

-Je l' treba da kažem stručno da je bila u falšu? Prva pesma je dosadna, pogrešan izbor. Nije bilo dobro- nastavila je Viki.

-Ovo se zove revanšizam! Ostrašćena si, kokoš! Kraj!– povikala je Marija.

Celu svađu Marije i Viki pogledajte videu ispod:

Na samom kraju reč su dobili i mentori koji su dali podršku svojim takmičarkama da se lavovbski bore u baražu.

-Niste pevali ni za pet glasova! Hvala- jasna je bila Marija, dok je Snežana dodala:

-Moram da kažem da je Ivanu tempo večeras koštao jer nije stigla da otpeva sve što zna. Nije se snašla tu i zato je ta druga pesma bila lošija, ali hvala kolegama što su prepoznali ono što ona ima.

You might also like