Aleksa Šuković i Mila Smiljković – (18. 02.)

i – (18. 02.)

Direktno u naredni krug plasirala se Mila koja je osvojila svih 6 glasova, dok su 4 glasa odvela Aleksu u .

– Aleksa, prva pesma bila lepa dobra, ali druga je bila katastrofa i nisam mogla da ti dam glas, pa neka se Saša u baražu pozabavi tobom. Mila, bila si inspirativna i taj trud se isplatio, čuje se da si radila i pevala u odnosu na prvog kadidata koji mi deluje da je olako shvatio ovaj krug koji je preloman– prva je svoj sud dala Ana Bekuta sa čim se složio i Bosanac.

Marija je istakla kako su njene kolege u pravu i dodala kako je Davidovoj kandidatkinji nedostajalo snage u drugoj pesmi, ali da je bilo lepo.

Snežana je rekla kako je ovo bilo relano glasanje i čestitala Mili na sjajnom nastupu, na šta se Mili nadovezao kako je ona pokazala „unutrašnje sagorevanje“.

– To unutrašnje sagorevanje je nešto što je najvažnije zato što masa kandidata misli da će da razvali, ali to ne izađe napolje, ali ti si to pokazala i to je ta razlika– obrazložio je Milić.

Za Viki je ovaj duel bio pravo osveženje koje joj se dopalo, nakon čega je Saša upitao zbog čega uvek prva da glas kada je Cecin kandidat u pitanju.

– Možeš i na kraju da daš da ne bude tako providno. Zašto moraš uvek prva– pitao se Popović dok je se Miljkovićeva branila kako to nije tačno, pa navela primer kada je jednoj Cecinoj takmičarki dala tek u drugoj pesmi glas.

Na kraju, Đorđe David pohvalio je Milu koja je pokazala izuzetan trud koji se isplatio na sceni, dok je Ceca pitala svog kandidata šta se desilo sa drugom pesmom koja je na probi bila sjajna.

– Spustio sam pesmu pola tona– odgovrio je on, što je zapanjilo mentorku koja nije bila u toku sa ovom promenom.

– Vidiš da ne znam da je spustio intonaciju na svoju odgovornost. Jao Aleksa, Aleksa– žalila se Ražnatovićka koja mu je preporučila da u baražu podignu ton na šta je on pristao.

You might also like