Rajo Simonović i Alen Kotorić – (12. 05.)

i – (12. 05.)

Saša Popović je došao do zaključka da se žiri podelio u dva tima, pošto je jedna polovina dala gasove, a druga ne, a Đorđe David je da i nazive:

-Svetlo i mrak – rekao je Đorđe.

Ceca Ražnatović je prva obrazložila glasove:

-Dala sam glasove. Znam kako Rajo peva, nekad lepo, nekad manjelepo, ali svakako ti si standardan. Alene, korektno, veselo – rekla je Ceca, a sledeći je obrazlagao glasove Đorđe:

-Faulove koje ste imali opravdavam umorom. Neću da zaboravim prethodne krugove u kojima ste bili odlični. Uvek sam vam davao glasove. Oseća se umor. Ogrebao si grlo, čak si i proklizao, ali ne posustaješ. Vidim da nešto lifa, ali greh bi bio da ne dam glas – rekao je Đorđe i obratio se drugom kandidatu:

-Ti si meni Dejvid Patrik Keli, slab sam na to, kao da si mu brat blizanac. Bosanac je rekao da negde postoji varijanta ovo, ono. Od šestog kruga siguran sam da neću ni ja više progledavati na ovave stvari. Ali ovo je . Smatram da treba da dobijete šansu i da date sve od sebe – rekao je Đorđe.

Aleksandar Milić Mili je istakao da mu je drago što je dao svoje glasove jer bi ispala obojica, a potom se obratio prvom kandidatu.

-Ko god je krenuo sa Džinovićem taj se tu slomio, a ti si dao tako divnu energiju u toj pesmi. BIo sam siguran da ćeš drugu pesmu da oduvaš. Reci mi šta se desilo? Nisi ti pevao netačno nego si se izgubio iz pesme – rekao je Mili naglašavajući ogronu razliku između izvođenja prve i druge pesme, koju je takmičar pravdao alergijom. Pevanje drugog kandidata ocenio je kao dobro, ali slabije nego prošli put.

Za Mariju Šerifović kandati nisu ispunili očekivanja.

-Nedovoljno, bezvoljno. Ako gledamo prethodni par, oni je trebalo da ispadnu sa minus 3 glasa – rekla je Marija, a ni Draganu Stojkoviću Bosancu se takođe nije dopalo njihovo pevanje.

-Drage kolege, nije to to – poručio je Bosanac.

Ana Bekuta nije želela da opterećuje prvog takmičara negativnim komentarima, a drugom kandidatu je poručila:

-Prva pesma je bila jako slatka, a u drugoj pesmi kada je trebalo da poentiraš bio si prilično nesiguran – rekla je Ana, a takmičar je nesigurnost prvdao time što prima inekcije.

-Koliko je onih sa 3 glasa prošlo do sada – prokomentarisao je Saša, a Ceca je primetila da prošlogodišnji nije nijednom imao 6 glasova pa je pobedio.

Mentori nisu bili zadovoljni ishodom glasanja. Viki Miljković je naglasila da će publika reći svojeu finalu.

-Neću reći da su bili za 6, ali za 4 ili 5 jesu sigurno. Čuje sa da je bio malo nesigurnosti, ali za 4 ili 5 glasova jeste – rekla je Viki naglasivši da su se mnogi bunili i za poedu Nermina Handžića i Džejle Ramović u prethodnim serijalima:

-Ko gubi ima pravo da se ljuti – poručila je Viki koja je želela da napusti svoje mesto, a Snežana Đurišić je zamolila svog kandidata da u baražu da sve od sebe.

You might also like