Dijana Krneta i Irma Hasić – (09. 03.)

i – (09. 03.)

Iako su komentari bili manje više izjednačeni u kojima su se gotovo svi složili da je Irma bila bolja u drugoj pesmi „Da li znaš da te ne volim“ dok je u prvoj „Da sam na netko“ imala problem sa matricom

– Jedino što je valjalo u ovom duelu je Irmina druga pesma. Kanidatkinja broj jedan mi je pevala neuhranjeno, bez imalo snage– prva je prokomentarisala Marija, dok je Đorđe dodao da su obe bile „mlake“.

Keba je iskazao da mu je krivo što nije dao nijedan glas, ali da ga nisu oduševile.

– Ja, kao vaš kolega, želim vam sve najlepše u životu i žao mi je što nisam dao glas, ali Dijana juriš kameru umesto da pevaš, ovo je scena zaboravi kamere. Irma, ništa te nisam razumeo u prvoj strofi, loša dikcija. Imate talenta, lepe ste, ali može bolje– obrazložio je Keba.

Irmin mentor, Bosanac nije ostao imun na Kebin komentar na koji je odgovorio u svom stilu.

– Drage kolege, publiko, uvaženi Popoviću, ja sam insistirao na toj matrici koja je kompleksna, pesma je još kompleksnija, međutim složio bih se sa svim komentarima osim sa Kebom. Izražajnost u tekstu i dikcija nisu isto, možda ti je uho frekventno pomereno od loših ozvučenja na tezgama, ti ne čuješ ne možeš da razaznaš- počeo je svoje izlaganje Dragan Stojković koje je prekinuo Saša Popović.

– Molim vas isključite Bosanca. Toliko napadaš Kebu da stvarno nema smisla– rekao je vrhovni sudija, a publika je uz ovacija skandirala : „Kebo, Kebo“.

Ovaj momenat je nasmejao žiri, koji se zacenio od smeha kada je Keba ispričao anegdotu kada je otišao kod Bosanca u želji da mu on uradi pesmu.

– Želim da se vrati Bekuta, ali da on nikada ne ode– izjavila je Ceca koja je jedva izustila reči od smeha.

You might also like