Petar Bulatović i Jasmin Alievski – (10. 06.)

i – (10. 06.)

Momci su dali sve do sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a tome svedoči i broj glasova žirija. Već na početku emisije dobili smo prvog polufinalistu, a to je Petar, dok će Jasmin ponovo nastupiti u baražu jer je večeras osvojio četiri glasa.

-Momci bili ste dobri, borili ste se koliko ste mogli i naspram vaših mogućnosti. Dala sam glas obojici, s tim da je ovde izvesna prednost za Petra da ne bude da je podjednako. Jasmin je u drugoj pesmi malo krizirao kao po običaju, ali si se brzo vratio natrag – rekla je Ana Bekuta na samom početku.

Bosanac je podržao oba takmičara i u svom izlaganju je naglasio da su mu se svidela oba nastupa. Podvukao je da je sada kasno da se priča o falševima i sitnim zamerkama, već je vreme da se gleda da li se nastup nekome svideo ili ne.

Marija je svog glas dala Petru, ali je naglasila da ga vidi u malo modernijim pesmama, dok je primetila da Jasmin ima neki problem.

-Meni ste bili okej, ali mi ništa ovde nije bilo vau. Kandidat broj jedan je pevao lepo i tačno i to sve stoji, ali bi ja možda želela od tebe malo neke narodnjake koji su bliži tvojim godinicama. Jasmine, iz kruga u krug ti imaš neke probleme. Prošli krug si prošao, ja ti ovo govorim najdobronamernije, falševe koje si napravio tada, bili su da ideš kući. Pružila ti se nova šansa, ti sad nešto štekaš, nema pune snage i nema glasa. Ja to ne mogu da shvatim, ipak je četvrtfinale treba da budeš napet i zapet kao praćka – dodala je Marija.

Mili i Viki su imali sličan stav kada su u pitanju oba takmičara, s tim da je Viki istakla da je Jasmin bio bar duplo bolji na probi nego sada.

-Petre kod tebe se vidi baš veliki napredak, pogotovo na Tozovcu za koga znam da su se mnogi slomili kada ga pevaju. Pogotovo strofa, ušao si lepo, doneo emociju, ali su sačuvao pesmu kako treba da zvuči i drugu si pevao tačno i lepo. Vidi se baš napredak i mislim da si izdominirao u duelu. Jasmine, mislim da je prvi put da nisam glaso za tebe. Nisam glasao jer od tebe očekujem više, kada sam fan nečijeg pevanja i ponašanja na sceni ja sam baš verean fan. Ovo danas nije bilo to, to – rekao je Mili.

Na kraju su mentori dali završne reči, Ceca je bila zadovoljna nastupom svog takmičara, dok je Đorđe pružio podršku Jasminu u baražu.

-Ovo ovde se sada važi, druga pesma ti je dobra. Ja jedino mogu da te zamolim, ali te kao Isusa Hrista molim u baražu pucaj. Pala ti je energija, to je osnovni problem u drugoj pesmi, čim ti padne energija ti dolaziš u problem sa intonacijom – kazao je Đole.

-Petre sve što smo dogovorili i sve kritike koje smo slušali od početka sezone, radili smo na tome. Večeras si dobio sve moguće pohvale i čestitam ti na tome – zaključila je ponosna mentorka.

You might also like