Milan Bukilić i Nejra i Eki Prošić – (28. 01.)

i Nejra i – (28. 01.)

Nakon što su otpevali pesme „Brod u boci“ koju je pevao Milan i „Ako je do mene“ koju su Nejra i Eki pevali u duetu bilo je ukupno četiri glasa, po jedan za oba kandidata od Viki Miljković i Cece Ražnatović.

U narednom krugu pesama kandidat je pevao „Sunčan dan“, a takmičarski par „Ja imam nekog“, a nastup su završili sa po šest glasova, pa su oba kandidata prošla direktno u naredni krug.

–Mislim da oba ova kandidata nisu bili za šest glasova, svako je imao neki deo koji je bio OK, ali svaki ovaj kandidat je imao i grešaka. Dao sam im glasove, ali svi mi dobro znamo kako zvuči kandidat koji je za šest glasova – rekao je Mili, na šta mu je Đorđe David odmah odresgovao.

–Ono što su pokojni Drgojević i Hauzer uradili sa klavirom smo skinuli od A do Š. Možda mislim da je neprimeren bio smeh na licu dok je pevao ovu pesmu, ali odgovorno tvrdim da je devedest pet posto tačno pevao.

–Đole, odakle ti živci, šta pričaš to? – pitala je Marija Šerifović.

Ana Bekuta smatrala je da su oba takmičarska para bili dobri, ali da je prvi kandidat trebalo da ima glas manje, dok je Đorđe tvrdio da je ovaj takmičarksi par bio najbolji u odnosu na kandidate pre njih na šta je Ceca burno odreagovala.

-Ma šta pričaš, Đorđe? Smatraš da su ovi kandidati bili bolji negom Petar? Šta pričaš? – odreagovala je Ceca izrevoltirano.

Mili je celo vreme imao drugačije mišljenje od ostalih članova žirija i tvrdio da je realno stanje trebalo da bude pet naprema četiri glasa za prvog kandidata, a onda mu je Đorđe rekao:

–Bustuješ se nečim pogrešnim – poručio je Miliju roker.

–Bustujem se znanjem i emocijom koja nije došla do mene – odgovorio je Miligram.

–Ovakve situacije me teraju da se ponašam nekolegijalo i neprimereno. Jedino ću reći da se slažem sa Cecom. Da mi treba da otpevamo sada ovde pesmu od Olivera Dragojevića ne bismo se sastavili. Tačka i kraj – rekla je Marija i najavila da će ubuduće biti stroža u ocenjivanju tuđih kandidata.

-Prvi dečko je odličan, ali ti dečko ne osećaš tu pesmu. Zelen si još za nju. Vokal A ti nije lep, ježim se na to. Drugi par je bio sinhron, odličan. Mislim da je sada vaše vreme – objasnila e Ana.

-Ovde ima više Baba Vangi nego pevača u ovom studiju. Mislim da su oba para bila fantastična, šta više reći – zaključila je Viki.

–Mislim da je po šest glasova sasvim realo – kratko je rekla Sneža, a završnu reč je imao Bosanac.

–Ne znam da li mogu da se ne slažem sa tobom Sale ako želim da i dalje budem deo ovog šoua, postao si jako navalentan u svojim stavovima– rekao je Bosanac Saši, a onda se obratio kandidatima:

-Kandidat jedan ima kod mene kredit jer se ozbiljno bavi muzikom i svira, ali ti u svojoj interpretaciji imaš nešto pretenciozno dosadno kako bih ja to definisao. Ti si agresivan u želji da budeš ubedljiv, a deluješ kao jako sumorna ličnost. Deluješ tmurno. Dao sam ti glas zbog druge pesme i zato što imaš potencijala. Kandidat broj dva, ja sam vas podržao jer ste duet. Takvih nemamo puno, brat je neiskusan, to se oseti.

You might also like