Nilvesa Hajdarević – Maskarada i Moj živote da l’ si živ – (12. 11.)

– Maskarada i Moj živote da l' si živ – (12. 11.)

Veliku pažnju je privukla čim je kročila ispred članova žirija budući da se pojavila sa maskom na licu i potrudila da upotpuni i svoj vizuelni performans.

Njen napredak nagrađen je sa pet glasova žirija koje je razgalila numerama „Maskarada“ i „Moj živote da l' si živ“. Time je stekla mogućnost da bira mentora i to između Milija, Ane Bekute, Snežane Đurišić, Đorđa Davida i Viki Miljković.

Nakon nećkanja i razmišljanja odlučila je da budeo deo tima Aleksandra Milića Milija koji je to prihvatio sa širokim osmehom na licu.

-Vidim nešto u Nilvesi, krećeš se odlično. Super, samo treba još taj glas da dobije na volumeni i ja bih da radimo na tome. Idemoo!- istakao je Milić.

-Mislim da to nije problem pošto ja inače radim dosta i ova scena je nešto drugo- poručila je takmičarka.

Iako nije jedina koja pored snimanja i takmičenja radi proslave i ima zakazane nastupe, Nilvesa je dobila kritiku, ali i savet da mora odmornija da dolazi ukoliko želi da uspe u onome što je zamislila.

-Umoran ti je glas- dodala je Bekuta, a na to je kao iz topa Nilvesa odgovorila.

-Ja sam dovoljno odmorna. Takav je moj glas. Imam malo prljaviju boju glasa- objasnila je takmičarka, te ostaje da vidimo kako će je mentor koga je izabrala spremiti za naredni nastup.

You might also like