Lucija Lenardić – Ja te pjesmom zovem – (24. 12.)

– Ja te pjesmom zovem – (24. 12.)

Saša Popović konstatovao je da će „Zadruga“ večeras ranije da počne usled velikog ispadanja kandidata, a onda mu je Marija skrenula pažnju.

– Ja više ne učestvujem u tasteru. Ti si odsutan, ti si postao sve senilniji, ti ne pratiš šta ti radi žiri, nisi u toku- istakla je Šerifovićeva, na šta je Popović odgovorio jednom anegdotom.

– Došla Mara u žiri 2015. godine i kaže ona meni: „Tu sam samo ovu godinu ne mogu ja 2016.“, ja kažem okej, ali razmisli: Sledeće godine kaže ona: „Dve godine sam tu, ne mogu više“ i tako redom sve do danas– zasmejao je sve aludirajući na to da su njene pretnje pusta obećanja.

– Ja moram da priznam da su tada „Zvezde Granda“ dobile novu publiku zajedno sa Karlom i zaista lepo sarađujemo, i divne stvari su se desile za ove godine, ali ja ću se zasita potruditi da mi ovo bude poslednja godina u „Zvezdama Granda“– rekla je pevačica Saši koji tvrdi da tu rečenisu sluša već osmu godinu za redom, a zatim se prebacio na Bosanaca za koga ima osećaj da je tu „od prošlog veka“.

– Ja sam došao kad niko više nije hteo i Popović je rekao da probamo i sada sam kao naša vlada, već 12 godina– objasnio je Stojković.

Kako je ovo najgledanije muzičko takmičenje u regionu, brojne ličnosti sa javne scene sve bi dale da postanu član ove ekipe, što je potvrdio i direktor koga mnogi pevači i pevačice pritiskaju da ih „ubaci“ u program, međutim on tvrdi da ne može da zameni najbolji žiri.

– Kada mi odemo želim o nama ode u svakoj emisiji da se zna da smo mi bilo najbolji žiri i ako dođe neko drugi mi smo najbolji- zaključila je Šerifovićeva.

You might also like