Nađa Mujezinović i Antonija Čerkez – (21. 10.)

i – (21. 10.)

Još tokom Nađinog prvog predstavljanja na Grandovoj sceni jasno je bilo da je žiri očaran njenim glasom, a ravnodušan nije bio ni Saša Popović.

-Ako se sećam Nađa ti si u Sarajevu bila na audiciji pred sam kraj, igrala si. Pa ja sam očekivao ono ludilo kao što je tamo bilo, igranje i sve to- otkrio je Sale, a potom dao znak žiriju da glasaju.

Ovoga puta glasovi su išli u korist Nađe koju su podržali Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Mili i Snežana Đurišić.

Saša Popović iskoristio je svoju mogućnost da izjednači glasove jer kako i sam priznaje, to mu je najinteresantnije te je dalji tok učinio još zanimljivijim.

-Ovde je tanka linija, ovo su dve stvarno izvanredne kandidatkinje. Tako da Bosanac neka odluči, ali moram da kažem da me je Nađa stvarno iznenadila- priznao je direktor nakon čega su članovi žirija dali svoj sud.

-Da je moglo ja bih glasala i za Nađu pošto je večeras bila stvarno osveženje. Preteške pesme si izabrala i dala sebi zadatak koji si ispunila. Za Antoniju sam glasala jer mislim da si atraktivniji kandidat- rekla je Ana Bekuta.

Za razliku od Bekute, Snežana je svoj glas dala Nađi za koju tvrdi da je u potpunosti fascinirala.

-Ja volim tu pozitivnu drskost, kada je pevač pokaže u intepretaciji i ponašanju, ali jeste Antonija malo komercijalnija i bliža Bosancu kao pevač- zaključila je pevačica, a kako je Antonija pevala pogledajte u videu ispod:

Na Nađino pevanje nije ostao imun ni Đorđe David koji nije krio da bi mladu Sarajlijku želeo u svom timu.

-Ti si neistraženi svemir, ali ima nekih stvari koje su mi u tvojoj interpretaciji ostale nedoumica. Tako da ako te Bosanac ne bude tražio nadam se da ćeš doći kod mene, kao što nećeš- priznao je roker.

Ništa manje impresija nije izazvala i kod Viki Miljković.

-Nađu bih jarko i žarko želela u svom timu. Što se Antonije tiče bila si bolja, znam te iz prethodnog serijala i smatarm da ste ti i Bosanac odličan tandem- poručila je Violeta.

Iako svi znaju da je Mariju Šerifović veoma teško impresionirati, dvadesetčetvorogodišnjoj Nađi je to pošlo za rukom i to već tokom orvog predstavljanja na sceni „Zvezda Granda“.

-Nađa, strava si, sjajna si, jako zanimljiva i interesantna. Bila komercijalna ili ne pevaš strava. Ako ima pravde na ovom svetu tebi je jedino mesto kod mene u timu- rekla je Marija što je Nađu potpuno ganulo.

Sa suzama radosnicama odmah je povikala „da“ nadajući se da će ove sezone braniti boje tima Marije Šerifović.

I ostatak čuvene osmorke nije ostao ravnodušan na Nađu uprkos tome što su reči hvale imali i za Antoniju.

-Šta god oni pričali ja mislim da ti je ipak mesto kod mene (smeh)- našalio se Mili.

-Sumanuto je da ovakva devojka kroči u . To nek je na čast, kome god. Nađa strava si!- dobacila je Mara.

Na samom kraju reč je dobio Dragan Stojković Bosanac koji je odlučio da zadrži Antoniju u svom timu.

-Ako sama bude birala pesme po sebi i sama radila kao prošle godine onda ću u sledeće krugu da izaberem drugu curu- poručio je Boske koji je reči hvale imao za obe takmičarke, ali i za stajling Sanje Kužet što je sve nasmejalo.

-Da ja biram ja bih Nađi dala svoje mesto ali da imam Bosanca za mentora- rekla je Čerkezova na samom kraju.

You might also like