Nikolina Milosavljević i Jasmin Alievski – (03. 06.)

i – (03. 06.)

Dok je saopštavala odluku žirija, Sanja Kužet istakla je kako se greščice u ovoj fazi takmičenja ne praštaju što ih je koštalo maksimalnog broja glasova, a kada je Saša Popović upitao koje su to greške, oona je bez razmišljanja odgovorila:

– Visine kod Alievskog koje nije uspeo da izvuče– zasenila je sve Kužetova, što je ceo žiri pozdravio, a Mili je dobacio kako nije samo lepa, već je i pametna.

Prva je svoj sud dala Marija koja u ovom duelu nije glasala ni za jednog kandidata.

– Ja sam dala glas kandidatu broj dva koji je prvu pesmu otpevao fantastično i bilo je prelepo. Identična situacija bila je u nekom krugu kao da samo imaš snage za prvu pesmu. Ili te paralizuje strah i udari adrenalin i samo moliš Boga da se završi i zato sam povukla glas jer nije za šest. Kandidatkinja broj jedan u drugoj pesmi si bila bolja, ali si dobra– objasnila je Šerifovićeva.

Viki je pohvalila Nikolinu da je bila odlična u refrenu njene pesme, kao i da je drugom pogila studio na noge te je njoj dala blagu prednost i složila se sa Marijom za Jasmina.

I Mili je smatrao kako je Nikolina bila kompletnija na sceni uprkos greščicama, dok je sa kolegama delio mišljenje da je Alievski bio neverovatno dobar u prvoj numeri, ali i loš u drugoj što je potvrdila i Snežana.

– Nikolina, ti nisi neka izvrsna pevačica, ali slatka si, imaš osmeh, harizmu, osvajaš na sceni i držiš pažnju, tako da mislim da ćeš ti napraviti lep posao. Jasmine, neću da ti stajem na muku, prva pesma fenomenalna– smatrala je Bekuta, nakon čega je Bosanac obrazložio.

– Prva kandidatkinja je sa svojim mentorom pogodila u metu. Program je tebi prilagođen i fenomenalno si otpevala i mislim da si bila za dalji prolaz odmah. Ti si ono što če sa dobrom snimljenom pesmom imati dobar prolaz na tržištu u smislu komercijale. Alijevski, problem je što svi koji izabrete ekstremno teške pesme, ti si se skoncentrisao na najviše tonove, a opuštao si se pred njih, ali dao sam ti glas da ne ispada te stalno kinjim– rekao je Boske.

Završnu reč imali su mentori.

– Slažem se sa Bosancem i Marijom, takav autogol je nemoguć. Kako ja da objasnim ljudima da si ti to na probi pokidao? Snežana je odlično kvalifikovala. Molim te samo uključi uvo– rekao je Đorđe, dok je Ceca pohvalila svoju kandidatkinju.

You might also like