Nikola Savić i Lazar Živanović – (21. 10.)

i – (21. 10.)

-Lazara Živanovića podrška je nevidljivi duh, kao i prošli put nikog nema – rekao je Voja Nedeljković što je razljutilo Popovića, budući da već drugi put dolazi sam.

-Lazare, tri puta ako ne dođe niko, diskvalifikovan si! Nemoguće da ne može niko da dođe, mama, tata, prijatelji, sestra… – rekao je ljutito Saša i dodao da neko mora da dođe da ga podrži.

Iako je popio kritiku od direktora, Lazar je uspeo da u duelu pobedi Nikolu i to sa rezultato 6:1.

U videu ispod poslušajte kako je Nikola pevao.

Snežana je objasnila da je glasala za Nikolu samo u znak podrške, ali je istakla i da je dobar narodnjak sa kojim treba da se radi.

–Nikola, nemoj da se deprimiraš jer da se glasalo za obojicu, sigurno bi dobio još neki glas – rekao je Popović, dok je Ana Bekuta pohvalila Nikolin potencijal.

–Mora to još da se doradi i verujem da ćeš dobiti mentora. Što se tiče Lazara, on svakako igra na kartu ‘Zvezda Granda', tako se i ponašaš- konstatovala je Ana Bekuta, a Dragan Stojković Bosanac pokudio Lazara da se „previše ušuškao u matricu“, što je žiriju bilo nejasno, te ga je Popović zamolio da pojasni.

–Jednostavno peva tako da osluškuje ambijent, ni malo dole, ni malo gore. Kao kome se sviđa neka sluša. Ti ćeš pevati matine do 12 sati da ne smetaš deci koja spavaju gore – objasnio je Boske, sa čim se mentorka Marija Šerifović složila tvrdeći da ima tehničkih problema.

U nastavku pogledajte nastup Lazara Živanovića.

Ceca Ražnatović je pohvalila stajling mladog Živanovića i dodala da je sve vreme gledala u njegov sako.

-Došlo mi je da ti priđem i da ti povučem sako koji se non-stop diže. Pojava si, ideš uz ovo sve, samo mi fali da malo zagrizeš i da nam se daš- rekla je, a Popović joj poručio da slobodno može da ustane i da mu namesti sako.

-Mislio si da neću? Šta se tu dešava, šta nije u redu sa tim sakom? – rekla je Ceca, nakon što je prišla kandidatu i počela da mu povlači sako.

–Otkopčaj ga malo da vidimo da li da ide bez sakoa- dobacio je Mili, a Ceca mu odbrusila da će to on bolje.

U videu ispod pogledajte kako je to izgledalo i kako je Saša odbrusio Ceci da bi i njoj neko mogao da povuče šorts.

-Nikola, u baražu stisni, pokaži energiju– poručio je Saša kandidatu koji je završio u baražu.

You might also like