Njegoš Turkić i Lazar Živanović – (18. 11.)

i – (18. 11.)

Iako se prvi put pojavio na Grandovoj sceni, Njegoš je dao sve od sebe da briljira i savlada tremu koja je ovoga puta bila očigledna.

-Živim trenutno u Banja Luci, imam neki svoj bend i nastupam već dve godine. Bila mi je velika želja da se oprobam u takmičenju, inače mi je prvi put da sam na velikoj sceni. Ali iskreno bilo je mnogo treme- priznao je momak iz Šipova na samom startu.

Uprkos velikoj podršci koju je imao u bekstejdžu takmičar nije krio da ga je trema potpuno savladala.

-Njegoša je podržala Anđela Petrušićč iz Kotor Varoši, nekada se takmičili u timu Marije Šerifović– otkrio je Voja Nedeljković iz čuvene sobe emocija.

Međutim, pored nje, Saša Popović očekivao je dolazak Teodore Toković, rođene sestre Lazara Živanovića, koja je pre nekoliko godina odnela pobedu u takmičenju.

-Tetka mi je tu i ona mi je inače najveća podrška, kako u takmičenju, tako i u životu. Mama nije mogla da dođe jer radi, a što se Teodore tiče ona me je ispalila, permutovala je neke datume. To me je malo razočaralo, ali Bože moj, biće valjda prilike- objasnio je Lazar, a Saša je zahtevao da sestri prenese poruku.

-Kada dođeš kući kaži sestri da joj je Saša Popović rekao da dođe jednom u podršku, da je vide ljudi i da se sete ko je ona, jer si ti sad veća zvezda od nje! (smeh) Šalim se malo, ja mnogo volim Teodoru, bila je sjajna!

-Sad će ona da se šlepa uz mene!- našalio se takmičar.

Usledilo je glasanje čuvene osmorke, ovoga puta u korist Lazara, koji je osvojio pet glasova, dok se Njegoš izborio za dva tastera.

Za razliku od ostalih čanova žirija koji su podržali Lazara, Sneža i Đole su prednost dali mladom Njegošu koji je prvi put okušao sreću u „Zvezdama Granda“.

-Lazar je bio dominantniji, ali Njegoš je osveženje. Baš smo komentarisali tvoju boju glasa, a meni je malo čudna, ali to može da bude dobar znak. Mislim da možeš dosta da napreduješ, samo ti fali malo sigurnosti i dobar mentor. A Lazare ti malo opusti te dizgine- rekla je Viki Miljković, dok je Ana Bekuta primetila veliku tremu kod mladog momka iz Šipova:

-Lepo bi se ti vremenom opustio uz dobrog mentora, samo polako.

Međutim, Ceca je izrazila želju da ukoliko Njegoš prođe u baražu bude u njenom timu.

-Volela bih da probam da napravim nešto sa tobom jer smatram da ima dosta materijala i da to može super da zvuči- priznala je Svetlana iako je ovoga puta dala prednost Živanoviću.

Kako je Bosanac i ovako puta bio vema detaljan u svom obrazloženju i hvalisanju talentovanog Njegoša, Popović ga je pritiskom tastera prekinuo.

Ipak, Boske nije mario te je nastavio da priča i „isprozivao“ Sašu Popovića.

-Ajde, sa seljakom ne razgovaram! Kod mene u ličnoj karti stoji centar Sarajeva! Postoji opština koja se zove Centar, skoro na Baščaršiji. Ajde pogledaj svoju ličnu kartu pa da vidimo da li ću da razgovaram sa tobom. Crni Popoviću pa ti nisi rođen ni u bolnici, nisu tad ni postojala porodilišta- nasmejao je Stojković sve, a Popović mu nije ostao dužan:

-Ti matori ćeš da pričaš. Aman, je l' ti stoje ulica i broj u ličnoj karti?! Je l' si ti rođen negde na ulici?!

-Seljačine!- dobacio je Boske Saletu i Mariji što je Šrifovićevu nasmejalo.

Nakon mnogo smeha i šale žiri je nastavio da komentariše pevanje takmičara.

-Kandidat broj jedan ima odličnu boju ali mu je glas drhtao dok se predstavljao, ali ipak sam mu dao glas da bih kaznio Lazara. Molim te uozbilji se, ovo je bio jako loš nastup- smatrao je Đorđe David, a Lazarova mentorka Marija je ponosno poručila:

-Kandidat broj dva, moj kadndidat Lazar je večeras bio odličan!

You might also like