Nevena Novaković i Lejla Brčaninović – (07. 10.)

i – (07. 10.)

Po završetku njihovih izvedi rezultat je bio 4:3 u korist Lejle, tako da je Saša odlučio da svojim glasom izjednači i ostavi mentorki Viki Miljković da odluči koga želi u svom timu a koga šalje u .

-Za Lejlu sam glasao zato što je to bilo zrelije pevanje – poručio je Đorđe pa se brzo prebacio na Nevenu:

-Popoviću, ako bi mi dodelio nekoga ko peva narodnu muziku, ja te molim da ona dodje kod mene u tim jer ja smatram da je ona biser – obratio se Đorđe Saši.

-Obratite pažnju na devojčicu iz Zemuna. Ona je jako talentovana – kratko je rekla Ana, a sa njom je složila i Snežana dodavši da je sigurna da je pred njom dobra karijera.

-Potencijal si veliki i ne sme ništa da te zaustavi. Treba ti rad sa dobrim mentorom i ti ćeš napredovati rapidnom brzinom – istakla je Ceca.

Ne dešava se često da Bosanac ostane bez teksta nakon nekog nastupa na Grandovoj sceni, pa je tako poželeo da takmičarka koja ode u baraž dođe kasnije baš u njegov mentorski tim.

–Ti si najbolje dete ovde koje se pojavilo. Bolje da ideš u baraž, možda ćeš doći meni – ispričao je Boske.

Na samom kraju komentara, Violeti je pripao najteži zadatak, pa je morala da se odluči između dve mlade i talentovane pevačice.

-Odlučujem se za Lejlu zato što mislim da je ona spremnija da nastavimo da radimo, ali vrlo rado ću sačekati baraž u kom nije isključeno da opet dođeš kod mene – obratila se Viki Neveni za kraj i time presudila da zadrži Lejlu a Nevenu pošalje u baraž.

You might also like